Hamile arkadaslar,hamileligin güzel veya güzel olmayan yanlari ne???

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Arkadaslar bazen okuyoruz yok bilmem cok duygusal olunuyor,catlaklar cok oluyor

kimisi diyor olsun deger,kimisi korkuyor dogumdan vs.

Lütfen paylasirmisiniz hamileligin güzel ve güzel olmayan yanlariyla...

Cünkü bende 1 yili geckindir cocuk istememe ragmen,ne yalan söyliyim,korkularimda yok degil

:18::18::18::18::18:

Ben hamileliğimin son zamanlarindayim. Herkeste farklıdır, insanların kişiliği, dayanıklılığı, öncesindeki psikolojisi , çevresindeki insanlar falan filan...
Ben ilk 4 ayımı malesef düşük tehlikesiyle geçirdiğim icin iyi geçmedi, esimle özel olarak uzaklaştığımız icin o beni yıpratti.
Ama ondan sonraki günlerim ve su ana kadarki zamanım cok cok iyi gecti şükürler olsun.
O kadar sıkıntı yasamama rağmen, hamile psikolojisine hic girmedim,hic bir seyden sakınmadım,isime devam ettim, naz yapmadım, tabi ilk 4 aydan sonra:)
Hic bi zaman fazlaca hassas olmadım , sinirlerimin cok yiprandigimi,ağlama krizlerine girdiğimi hissetmedim.
Bu hafta ısı bıraktım Evdeyim, 36. Haftama kadar çalıştım yani.
Hic bir yerimde çatlağım oluşmadı, sadece 3 kilo aldım, hic bir zaman fazlaca asermedim:) tabi bunlar da biraz şans ısı.
Simdi 37. Haftamın içindeyim, bu hafta ağırladığını hareketlerimin kisitlandigini hissediyorum . Her an dogum başlatacak diye korkuyorum , azalacağı sabirsizim, bi donem bana coook uzun geldi, hamilelikten önceki hayatımı unuttum sanki bunlar da az önce dediğim gibi benim kişiliğimden kaynaklı .baskalari bu donemi keyifle geçiriyor olabilir :)
SONUC; su anki ruh halimle ikinci kez hamilelik asla düşünmem diyorum :) Allah bu bebeğimi bana bağışlasin yeter:)
Umarım yardımcı olabilmisimdir, sorarsan anlatırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…