hamile arkadaslar lütfen yardımcı olun cok zordaym

kızlar dayanamadım test yaptım ölcem heyecandan 2 cıızgı cıktı bir koyu kırmızı bırı pembe hamilemiyim ben simdi inanamıyorum ölcem 2 yıldır bebek diye öldüm allah herkese nasip etsin

tebrikler Allah analı babalı büyütsün:16:

evet canım ama hala ınanamıyorum yarın sabah bidaha yapcam sanki anne olmayacakmışım gibi gelirdi hep ama bana bayram hediyesi olarak geldi beklemek cok zormus ama sizlere cok tesekur ederim beni bilgilendirdiniz hareketlerime dikkat ettim dinlendim daha test yapmıcaktım yoksa iyiki sizingibi yardımcı olan insanlar var allah herkese nasip etsin en önemlisi sabır versin beklemek cok zor allahıma sükürler olsun :49:

evet canım ama hala ınanamıyorum yarın sabah bidaha yapcam sanki anne olmayacakmışım gibi gelirdi hep ama bana bayram hediyesi olarak geldi beklemek cok zormus ama sizlere cok tesekur ederim beni bilgilendirdiniz hareketlerime dikkat ettim dinlendim daha test yapmıcaktım yoksa iyiki sizingibi yardımcı olan insanlar var allah herkese nasip etsin en önemlisi sabır versin beklemek cok zor allahıma sükürler olsun :49:

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasib etsin.Bende adetime 4 gün kala yakaladım çift çizgiyi.Şimdide iki gün geçti adetim artık salıya giderim kan tahliline.Allah tüm hamilelere,bizede güzel ve rahat bir hamilelik nasib etsin inşallah.

Back
X