Arkadaşlar banada yardim edermisiniz
Allah rizasi icin korunmadigim halde bebeğim olmuyor ve çok istiyorum nolur yardım edin.
Benim icin bir ayetel kürsi ve bir fatiha okuyup sude arkadasimin bebegi olmasi icin bagisliyorum diye dua okurmusnz yardimlarinza ihtiyacim var 41 hamile olmasi gerekiyor .((
Allah rizasi icin korunmadigim halde bebeğim olmuyor ve çok istiyorum nolur yardım edin.
Benim icin bir ayetel kürsi ve bir fatiha okuyup sude arkadasimin bebegi olmasi icin bagisliyorum diye dua okurmusnz yardimlarinza ihtiyacim var 41 hamile olmasi gerekiyor .((
okudum cnm Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Okudum canım inş en kısa zamanda bi benişin olurr
canim bende bir bucuk aydir korunmuyorum bu hamile olup olmadigimi bilmiyorum ama okudum ve butun ictenligimle dua ettim bence hamile olmak gerekmez niyet onemli diyorim insallah rabbim saglikli hayirli bi evlat verir isteyen herkese benide icinden secmez insallah takma kafana emi
üstüne görmedim ama bir ay öncesinden vücudumdaki değişiklikler dikkatimi çekti hatta hamile olduğumu düşündüm oysa vücut kendini hamileliğe hazırlarmış sonraki ay hamile olduğumdan emindim
Canim bende okudum.en kisa zamanda hamile kalirsin inş
üstüne görmedim ama bir ay öncesinden vücudumdaki değişiklikler dikkatimi çekti hatta hamile olduğumu düşündüm oysa vücut kendini hamileliğe hazırlarmış sonraki ay hamile olduğumdan emindim
Bende okudum canım benim Aalh hayirlisini versin
Bende okudum canım benim Aalh hayirlisini versin
Bende okudum. İnşallah dualar kabul olur ve gönlünden geçen evlada kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?