Hamile arkadaslar yardım edebilir mi????

lascia_stare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
61
11
38
İstanbul
arkadaslar 6 bucuk haftalık hamileyim rahatsız edici derece mide bulantım var cok afedersiniz ama istifra edemiyorum ama midem kalkıyor böyle ne yapmam lazım cok rahatsız oluyorum bu durumdan uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum..

canım hayırlı olsun bebeğin

seni çok iyi anlıyorum 8 haftalık benimde aynı sanırım 3.ayın sonuna kadar böyle hayatım felç olmuş gibi midemyüzünden

arkadaslar 6 bucuk haftalık hamileyim rahatsız edici derece mide bulantım var cok afedersiniz ama istifra edemiyorum ama midem kalkıyor böyle ne yapmam lazım cok rahatsız oluyorum bu durumdan uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum..

Kişiden kişiye değişiyor bu bulantılar, oğlumda çok olmuştu bulantım, kızımda şimdi 2 hafta ya oldu ya olmadı, malesef bir süre daha devam edıcek, yemek kokusunun cok oldugu yerlerde durmamaya çalış, tedbirli ol, çunku pek çözüm olmuyor hiçbirşey yaşanıyor bi şekilde.

Kişiden kişiye değişiyor bu bulantılar, oğlumda çok olmuştu bulantım, kızımda şimdi 2 hafta ya oldu ya olmadı, malesef bir süre daha devam edıcek, yemek kokusunun cok oldugu yerlerde durmamaya çalış, tedbirli ol, çunku pek çözüm olmuyor hiçbirşey yaşanıyor bi şekilde.

evet yemek kokusundan da cok bulanıyo ates basıyo birden snra bi bulantı

Hayırlı olsun öncelikle :) bendede mide bulantisi oluyodu sadece bulantı ... En cok sarımsak soğan bitiriyordu beni 4 aya kadar oyle bulantı ile gecti simdi 28 haftalığız bulantım yok ama soğan sarımsak pişmesin evde o derece soğudum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

10 haftalıgım sabahları mide bulantısından kıvranıyorum kusmayı dene çok rahatlıyorum.

Arkadaşlar merhaba,

Ben de 12 haftalık hamileyim. Allah'a şükür çok bulantım olmadı, bir iki defa oldu. Ancak tuzlu çubuk kraker iyi geliyor birçok kişiden duydum. Ayrıca ben birkaç kez çok bulandığında havuç rendeleyip üzerine limon sıkıp yedim. Yağsız tuzsuz olduğu için iyi geldi bana. Siz de deneyim derim. Öte yandan, herkeste farklı etki yarattığı için anlık çözümler üretmeye çalışın. Son olarak da, kırmızı elma iyi geliyor veya içebiliyorsanız elmalı soda derim. Günde 1-2 taneye izin verdi benim doktorum.

Back
X