- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Yemeklerinde özellikle de bakliyatlarda Kimyon kullan bol bol mide siskinligini azaltır. Bide makarna mantı ve bakliyatlarda pişirirken Soda kullan. Makarna ve mantıda kaynama suyuna 1 şişe. Bakliyat yemeklerinde yemeğin suyuna 1 şişe.Arkadaslar 11 haftalik hamileyim 3 gundur aksamlar mide siskinligi cok var.midem patlayacak gibi.ne yapa bilirim?bilgisi olan varmi,?ne yesem ne icsem?((( papatya cayi iyi diye duydum ama hemde bebege zarar verir diye korkuyorum
bitki çayları riskli sakin icmeyin..16. haftalarda mide bulantısı gecti ben de ..Arkadaslar 11 haftalik hamileyim 3 gundur aksamlar mide siskinligi cok var.midem patlayacak gibi.ne yapa bilirim?bilgisi olan varmi,?ne yesem ne icsem?((( papatya cayi iyi diye duydum ama hemde bebege zarar verir diye korkuyorum
Yardimci olmushtum ben sana hayasizzzArkadaslar 11 haftalik hamileyim 3 gundur aksamlar mide siskinligi cok var.midem patlayacak gibi.ne yapa bilirim?bilgisi olan varmi,?ne yesem ne icsem?((( papatya cayi iyi diye duydum ama hemde bebege zarar verir diye korkuyorum
canım nane tehlikeli içme birddaha bilmiyorum benimki tüp bebek diyemi yasak ama dr kesinlikle nane maydanoz bitki çayı içmeyeceksin dedi.soda iyi gelebilir zararıda yokTesekkur ederim arkadaslar nane cayi icdim ama oda yardim etmedi
Kizlar bu pozitifmi
Ay ciddimi sin cnm yaPozitif
Geçti c nmAdetin gectimi?sanki t yerinde degik cizgi
Ay ciddimi sin cnm ya
insallah vardie o zaman.sadece t yerinde degil ve daha kalin dikkatimi cektiGeçti c nm
Tmm cnm pozitif yaniAma yine de doktora gidip kan testi yaptırın
Tmm cnm pozitif yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?