Hamile Arkadaşlara bir sorum olucak

dmla123

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
41
28
8
34
Arkadaşlar merhaba adetime 3 gün kala bugün beta hcg testi yaptırdım 68 çıktı sizce normal mi değer birde arada adet sancısı gibi sancı giriyor kasıklarıma korktum biraz açıkçası yardımcı olabilirmisiniz

Tek bir testle anlaşılmaz. Döllenme zamanı ile ilgili. Normal olup olmadığına karar vermek için iki gün aralıklarla test yapılmalı ve degerin yaklaşık 2 katına çıktığı gorulmeli. Doktorunuzla görüştüğünüzde zaten bu konuda da ağrılarınız konusunda da sizi bilgilendirecektir. Saglikli ve rahat bir hamilelik gecirmenizi temenni ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Hayırlısı olur inşallah 2güne bir test verin aynı yerde aynı zamanlarda biraz uğraştırır eğer yükselmeler iyiyse biraz beklersiniz ya da ilk kontrole gidip daha sonra değerinizin 1500lerde olmasını beklersiniz. Biraz yorucu olur ama inşallah sonu iyi olur. Benim dış gebelik durumum vardı sürekli kan vermek beni yıpratmıştı ama Allah'a şükür sonu iyi oldu.

Çok yeni olduğu için doktora bir iki hafta geçtikten sonra gitmeyi planladım şşmdilik kan takibi o zaman teşekkür ederim Amin

Yaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin peki sizinde başlarda böyle sancılarınız oluyormuydu?

Yaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin peki sizinde başlarda böyle sancılarınız oluyormuydu?
Evet özellikle sol kasığımda çok fena bi ağrı oluyordu. Göğüslerimde hassasiyet falan vardı.

Ben bugün tekrar kan verdim kızlar 101 e yükselmiş doktor rahim duvarın kalınlaşmış güzel dedi ama hala adet olucakmışım gibi ağrılarım oluyor umarım sağlıkla alırız hepimiz kucaklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…