Hamile arkadaşlarım lütfen bana yardım edermisiniz?

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.753
8.268
398
42
konu açmak istemiyordum ama mecbur kaldım. adetime 7 gün kaldı kasıklarımda batma şeklinde ağrılar, mide bulantısı(bildiğim bulantı iççin erken ama), bağırsaklarımda bozukluk(bir gün ishalim bir gün kabız), bugün gelen azıcık kahverengi leke. aranızda adetten önce bunları yaşayan oldumu? ümitlenmek istemiyorum ama merak ta etmiyorum değil

gebelık belırtısı oladabılır olmayadabılır. gebe kalamadıgım aylarda sanırım psıkolojık sebeplerden oturu benzer sıkayetlerım oluyordu. en ıyısı hemen bır beta hcg testı yaptır ve kan degerlerıne baktır. ben adetıme 5 gun kala ogrendım kan testıyle. ya da fortel erken gebelık testı al onu yap. ılıskıden 7 gun sonrada bu testler gosterıyor ıncecık bı cızgı bıle gorsen hamılesındır. hayırlısı olsun :)

ahhh sonunda bana cevap veren birisi
canım benim yumurtlama günlerinin bitiminde başladı ben yaw hala yumurtlıyormuyum diye bile düşündüm aslında pek kendimi kandırmadım ama ciddi şekilde rahatsızım şu an aslında kasık ağrısı birçok şeyin belirtisi olabilirmiş doktora gitsem de görünsemmi diye bile düşündüm en azından sebebini öğrenirim. ama niyetim testte çift çizgiyi görüp öyle kana gitmek

İnşallah hamilesindir canım,ben de bu ay farklı hissediyorum ama umutlanıp sonra üzülmek istemiyorum.Sonucu öğrenirsen yazar mısın,çok merak ettim.

İnşallah hamilesindir canım,ben de bu ay farklı hissediyorum ama umutlanıp sonra üzülmek istemiyorum.Sonucu öğrenirsen yazar mısın,çok merak ettim.

en kesin sonucu kan tahlili ama yaptırmayacağım :)) pazar günü bat günüm bekleyeceğim bakalım senin bat ne zaman

Benim de cuma ama pazara kadar olabilirim,en fazla 31 gün oluyor çünkü,aynı gibiyiz.

evet battaş olduk. sen ne zaman yapacaksın test elimde nova marka test var yarın sabah yapsammı diyorum

canim bende ayni senin gibiyim agrilarim hic bitmedi gogus agrim daha bugun basladi bata birgun kaldi leke falan yok ama o kadar cok akintim varki sari ve uzuyor cok garibime gidiyor bune simdi diyorum oyle sasiriyorum test yaptim 4 gun arayla ama negatif cikti ama iste testim biraz ucudu =) ondan umudum var bakalim kirmizilar gelmesinn bekliyorum.... sende gununu bekle bakalim inss olumlu sonuc alirsin tatlim hakkinda hayirlisi neyse o olsun =))

senin 2. gebelik olacak sanırım. inşaallah bebişin vardır Allah isteyen herkese nasip etsin bakalım ne olacak inatla kan vermemek için bekliyorum. haaaa birde bacaklarım da çekiyor benim

senin 2. gebelik olacak sanırım. inşaallah bebişin vardır Allah isteyen herkese nasip etsin bakalım ne olacak inatla kan vermemek için bekliyorum. haaaa birde bacaklarım da çekiyor benim

evet canim ikinci olacak inss varsa kizimda hic bilmiyordum ancak gunum gecince ogrenmistim ee bir sene bekledim ama olmadi sonra olursa olsun dedim oylece ogrenmistim bundada yine belirti falan ariyorum bakalim hayirlisi olsun...canim bacaklarin agriya bilir kizimda agriyordu boyle diz kapagimdan cekiyordu assagiya dogru bakalim hayirlisini diliyorum canim umarim bebisin gelmistir =))

inşaallah canımmm benim sen akıntı diyince baktım da akıntım sarı yada beyaz değil şeffaf yumurtlama akıntısı gibi. bilemiyorum ama aynen dizimden çekiyor sol kasığım ağrıyor sol bacağım çekiyor

valla canim benim dedigim gibi bir gunum kaldi yumurtlama olamaz degilmi =)) sari beyaz seffaf kafasina gore takiliyor ama dunki gelen sari akinti beni acayip sevindirdi,,birde kac gunde adet oluyorsun canim bagzi kisiler adete yakin yumurtluyormus yumurtlama gununu gectinmi sen canim..

canım inşallah hamilesindir benimde günüm gelmeden midem bulanmaya başlamıştı ayrıca gögüslerin iç taraflarında ve bacaklarımdada ağrı olmuştu inşallah güzel haberlerle gelirsin : )))

geçtim canım bu ay bal,tarçın,çörekotu karışımı yapmıştım 12. günü bitirdim yumurtlama dönemine girdim.keşke hamile olsan

canım inşallah hamilesindir benimde günüm gelmeden midem bulanmaya başlamıştı ayrıca gögüslerin iç taraflarında ve bacaklarımdada ağrı olmuştu inşallah güzel haberlerle gelirsin : )))

ahhhh keşke ama öyle şiddetli mide bulantısı değil sabah oluyor birde bişeyler yediğimde oluyor

evet battaş olduk. sen ne zaman yapacaksın test elimde nova marka test var yarın sabah yapsammı diyorum

Ben aslında pazartesi yapmayı düşünüyordum ama cuma sabahı yapmaya karar verdim.Tatile gideceğiz çünkü haftaya,gebelik varsa tatili iptal edeceğim,o yüzden erken test yapmam lazım.

Ben aslında pazartesi yapmayı düşünüyordum ama cuma sabahı yapmaya karar verdim.Tatile gideceğiz çünkü haftaya,gebelik varsa tatili iptal edeceğim,o yüzden erken test yapmam lazım.

ben bugün doktora gittim hormon testleri istedi ve bhcg de baktılar 0.83 çıktı. sanırım adetime 6 yada 7 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…