- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
yok her şey normal.4 /5 haftalıkken kese görünür (ki hcg değerinin 1500 üstü olması gerekir keseyi görmek için) ilerleyen haftalarda embriyo görünür daha sonra kalp atışı alınır. seyrinde ilerliyorsun boşuna stres yapma.4-5 haftalık kese herşey normal.. Daha yeni olduğu için bebeği göremeyiz dedi yukarıdan ulturasonşa baktı.. 2-3 hafta sonra gel bebeği görelim dedi.. Korktum.. Olmucak mı acaba boş gebelik mi..?
Eki Görüntüle 1856917 War mı yok mu kendi fotolarınızla kıyaslarmısımız..?
Siz böle dedikçe kendi kendime gülüyorum.. Panik atak hamişim galiba.. Eşim we doktor benden çok çekecek çoookkkBizim minnoşta böyleydi 5.hafta . Biz 8 de kalp atışı duyduk . Endişe etme ve bebeğine iyi bak.bol bol dinlen . Kendini şımart
Ağrım yok çok şükür.. Açıkcası hamile belirtilerimde yok.. Sadece göğüs ağrı hariçBenimde ağrım. Oluyor hamileyim sizinde oluyormuydu
Korkma cnm kese gözüküyo işte benimde böyleydi.Hayırlısı olsunEki Görüntüle 1856917 War mı yok mu kendi fotolarınızla kıyaslarmısımız..?
Böle sizlerden duydukça yeni yeni sewiniyorum.. Acaba yok mu die içim içimi yedi.. Çok ama çok teşekkür ederim..Korkma cnm kese gözüküyo işte benimde böyleydi.Hayırlısı olsun
Bende ilk keseyi gördüm sonra 8. Haftada kalp atışlarını duydum.Merak etme canım.Tadını çıkar bu günlerin bulantıların başlamadan:)Böle sizlerden duydukça yeni yeni sewiniyorum.. Acaba yok mu die içim içimi yedi.. Çok ama çok teşekkür ederim..
Aman Allah korusun.. Şimdilik gayet güzel gidiyo.. Bu sıcakta bulantı olursa helak olurum..Bende ilk keseyi gördüm sonra 8. Haftada kalp atışlarını duydum.Merak etme canım.Tadını çıkar bu günlerin bulantıların başlamadan:)
İnşallah olmaz cnm daha erken zatenAm
Aman Allah korusun.. Şimdilik gayet güzel gidiyo.. Bu sıcakta bulantı olursa helak olurum..
Walla cnm bak topikde herkezin bebişi değişik haftalarda görünmüş.. Endişelenmeyelim bence.. Walla kızlar sayesinde içim rahatladı..Selam bende 3 haftalıkken hamile oldugumu ögrendim 4 haftalıkta doktora gittim daha bebegi görmek için bana 15.07.2016 tarihine gün verdi 6 +4 oluyorum sizce bebek gözükürmü bu tarihtee.. çok kafama takıyorum uykuma bile giriyor artık ..
Amanınn yeni gördüm ewt görünüyo.. Benimki boş o zaman.. =(yüklendi sonunda
Öyle düşünme o an görünmemiş olabilir sen dediğim gibi tekrar git doktora bide yine sorucam beta hcg değerin kaçtı o ultrason çekildiğindeAmanınn yeni gördüm ewt görünüyo.. Benimki boş o zaman.. =(
Ben kese görmeye gittiğim de 4+5 haftalık hamileydim beta hcg değerim de 4639.77 çıkmıştıAmanınn yeni gördüm ewt görünüyo.. Benimki boş o zaman.. =(
Kan istemedi keseyi göremezsem kan testi yaparız dedi.. Ulturasonşa bakıp bittiBen kese görmeye gittiğim de 4+5 haftalık hamileydim beta hcg değerim de 4639.77 çıkmıştı
Sağlıklıca dünyaya getirmeyi nasip etsin inş cnm..Valla kızlar bebis muhabbeti baştan sona kadar sıkıntı 2 düşük yaptım yine hamileyim ama hep bir korku var kan tahlili yarın alıcam Dr haftaya insanda heves bile kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?