Hamile arkadaşlarım yardımm..!!

4-5 haftalık kese herşey normal.. Daha yeni olduğu için bebeği göremeyiz dedi yukarıdan ulturasonşa baktı.. 2-3 hafta sonra gel bebeği görelim dedi.. Korktum.. Olmucak mı acaba boş gebelik mi..?
yok her şey normal.4 /5 haftalıkken kese görünür (ki hcg değerinin 1500 üstü olması gerekir keseyi görmek için) ilerleyen haftalarda embriyo görünür daha sonra kalp atışı alınır. seyrinde ilerliyorsun boşuna stres yapma.

Bizim minnoşta böyleydi 5.hafta . Biz 8 de kalp atışı duyduk . Endişe etme ve bebeğine iyi bak.bol bol dinlen . Kendini şımart
Siz böle dedikçe kendi kendime gülüyorum.. Panik atak hamişim galiba.. Eşim we doktor benden çok çekecek çoookkk

Böle sizlerden duydukça yeni yeni sewiniyorum.. Acaba yok mu die içim içimi yedi.. Çok ama çok teşekkür ederim..
Bende ilk keseyi gördüm sonra 8. Haftada kalp atışlarını duydum.Merak etme canım.Tadını çıkar bu günlerin bulantıların başlamadan:)

Selam bende 3 haftalıkken hamile oldugumu ögrendim 4 haftalıkta doktora gittim daha bebegi görmek için bana 15.07.2016 tarihine gün verdi 6 +4 oluyorum sizce bebek gözükürmü bu tarihtee.. çok kafama takıyorum uykuma bile giriyor artık ..

Walla cnm bak topikde herkezin bebişi değişik haftalarda görünmüş.. Endişelenmeyelim bence.. Walla kızlar sayesinde içim rahatladı..

İlk defa böle birşeyle karşılaştım.. Duydum.. Kese war içi yok..

Kızlar dayanamazsam bidaha başka doktora giderim.. Anca 2-3 hafta zor dayanırım heralde

Valla kızlar bebis muhabbeti baştan sona kadar sıkıntı 2 düşük yaptım yine hamileyim ama hep bir korku var kan tahlili yarın alıcam Dr haftaya insanda heves bile kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…