hamile arkadaşlarımız acil lütfen :(

9999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
12
0
36
İstanbul
slm arkadaşlar hamişlerimize bir soru soracam hamilelikten önce düzenli olan bir adetiniz var ama hamilelikten önce bu adet gecikiyor veya erken geldigi oldumu hormonlar kendini hazırlarmış benaraştırdım %90 öle söledi birde sizlere sormak istedim yaşadınızmı veya başınıza geldimi lütfen yardım edin tşkler:17:

bu dediğinin doğru olduğuna inanıyorum benim hamileliğim düşükle sonuçlandı malesef. ama hamile olmadan bi ay önce adetim erken gelip az sürmüştü hatta yaşlı komşumuz rahim bebek istiyo demişti:)) o adetim bitti 1 ay sonra hamile olduğumu öğrenmiştim.

canım benimki normalde 2 gün öne atarken hamile kalmadan önceki 1-2 ay 1 hafta öne atmıştı. Onun dışında bir düzensizlik olmadı.
Allah bebiş isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Olanların da bebişlerini korusunn

evet cnm dogrudur bende gecen ay degısık olmustum adetı rengı degısıktı 1 gun gecıkmıstı sadece orasını bılemıcem ama az olmustu normalde 5 gun ama en son 3 gun olmustu canım..hatta suphelenmıstım alla alla ustune mı gordum acep fln dedım kendı kendıme:1::emir_bebek::nazar:

Back
X