Hamile bayanlar bi bakar mısınız?

knickerbockerbande

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
3.004
5.289
358
Merhaba kızlar, ben de henüz yeni hamile olanlardanım. Hamileliğimi ilk göğüs hassasiyetimden anladım. Şimdi ise tamamen yok oldu. Bu sizce normal mi? Dün doktora gittim. Doktor ultrasonla yumurtalıklarımı ve rahmimi kontrol etti, bir sorun olmadığını ve 29 aralıkta da tekrar gelmemi söyledi kalp atışlarını duymak için. Henüz keseyi göremedik. Sıralamam şu şekilde;

7 Kasım => Son adet başlangıcım
20 Kasım => Ovulasyon tarihim
29 Kasım => Beta hcg=0,1' in altında
5 Aralık => Beklenen adet tarihim
6 aralık => Beta hcg=220,3
8 Aralık => Beta hcg= 558

Doktor daha 1-2 haftalık hamile olduğumu söyledi ama ben 26 Kasım da başlayan göğüs hassaslığımdan hemen anlamıştım hamile olduğumu. Şimdi ise tamamen geçti. Aranızda benim durumumda olan var mı? Sizce bu normal bir durum mudur? Henüz bir doktor belirlemedim kendime dün gittiğim devlet hastanesindeki doktor yüzüme bile bakmadı. Folik asite dahi başla demedi. Ardından özele gittim o içimi rahatlattı ve folik asit kullanmamı söyledi. Lütfen bilginiz dahilinde yorumlar mısınız? Biraz uzun oldu ama bu durum beni biraz endişelendirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Endişelenmeni gerektirecek birşey yok.göğüs hassasiyetı hamileliğin boyunca belki ara ara belki sürekli devam edicektir. Bu hamileliğin sağlıklı olması ile ilgili değil.asıl strest ve endişe bebeği etkiler.o yüzden rahat ol.daha çok yeni .ilerleyen haftalarda pıt pıtları duyarsın inşallah :)

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…