Hamile Bayanlar İçin Eğlenceli T-Shirtler

ay çok şirin markası ne nerde satılıyo şimdiden alım hamile kalınca giyerim yaaaaaaa

nerden temin edilir bi bilgim yok, çok hoşuma gitti hamiş olduğumda mutlaka bulurum :)

süperler ya
bizim burdada sadece baby on board yazilisi vardi almamisdim ama allahim nasip ederse ikinci hamileligimde kizimin fotografini yaptirmak istiyodum ellerini acmis sekilde yada düsünür vazziyetde ve bi yaninda pembeyle kizmi diger yanindada maviyle erkekmi yazicak insallah cok istiyorum
paylasimin icin tsklera.s.

süperler gerçekten :asigim:
hiç aklımda olmayanın bile hamile olası geliyorkaydirigubbakcemile5

bakalım Allah kısmet ederde o günleri görürsek ne kıyafetler giymeyi düşünüyorumhihoyyyt

bu tarz badiler diktirmeyi düşünüyorum üzerlerine de bunları baskı yaptırmayı :sm_cool:
bi fikir yerimseniben

çok güzeller yaaaaa .paylaşımın için saol . a.s.
rabbim hamile kalmamı nasip etse nerden bulabileceğimide bilsem kesin alır giyerdim .evde tabi :))

tenis raketi çok fenaaaaa :))

bende bayıldım..dışarda gören bidaha bakar bu t-shirtlere delikafadulden

kızlar ben 7inci ayıma yeni girdim hamişim yaniii haziran annesi olcam inşallah ayyy bu t-shirtlere bayıldım ben yaaa nerden alabilirim acaba araştırim bakim şunu Allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu kızlar inanın çook güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…