Hamile Bayanlar ?

HasnictirR

ღ нεrşεчίn &#1085
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.700
38
158
İstanbul
Bayanlar merhaba sıze sorularım olacaktıı...
Hamılelıkte esınızle olan ılıskınız nasıl ?
Erkekler genelde bebege bırsey olacak korkusuyla uzak duruyorlarmıs dogru mu ?
Sızde durumlar nasıl ? Benı aydınlatabılır mısınız lutfen...
Sevgıler...

Son düzenleme:
doktor izin verdiği sürece sorun olmuyor biliyorsunuzdur zaten.doktorum risk olmamasına rağmen ilk üç ay yasakladı bize. ileride ne der bilmiyorum:)

doktor izin verdiği sürece sorun olmuyor biliyorsunuzdur zaten.doktorum risk olmamasına rağmen ilk üç ay yasakladı bize. ileride ne der bilmiyorum:)

Canım ben bılıyorum,esım de bılıyor ama yıne de cok korkuyor
Bende ne yapacagımı bılemıyorum bu durumda...
Fıkır alayım dedım aynı seyı yasayan arkadaslardan:26:

Doktorun bize tek uyarisi prezervatif kullanarak iliskiye girmemiz, ilk uc ayda eger kanama olursa veya agri hissedersem iliskiyi birakmamiz seklinde olmustu. Biz eskisi kadar sik olmasa da, uyku ve mide bulantilari beni pek istekli yapmiyor, haftada en az bir kere seks yapiyoruz.

Belki bu konudaki arastirmalari esinize okutursaniz veya kendisi doktorla konusursa ici rahatlar.

Son düzenleme:
benm eşimde ilk hamilelikde çok tırsıkdı bebeğe zarar olacak diye korkuyordu ama 2. ce oda alıştı bu duruma.. Doktorunun yanına eşinle gir ve özellikle sor cnm yada internetten göster eşine zararı olmadığını bebek zaten kese içinde istesede zarar veremez kimse

Arkadaşlar eşimle ilişki konusunda problemim yok yani yaşıyoruz ama korkuyor ve bu korkusunu nasıl yeneceğimi bilmiyorum...ayrıca doktor muayenelerimde hep yanımdadır doktorum bir sorun olmadığını hep söyler ve bende internette doktorların bu konuyla ilgili söylediklerine dair videolar izlettim ama yine de korkuyor ya birşey olursa diye...

doktorumuz ilk 3 ay da dahil hiçbir zaman sorun yok dedi .. ve 40 haftalık oldum hala ilişkimizde bir sorun aşamıyoruz. eşim de ben de. doktorum,kendini rahatsız hissetmediğin sürece asla bir sorun teşkil etmez demişti

Canım benım de doktorum bu sekılde konusuyor ama erkekler yıne de tedırgın oluyor sanırım...

Canım benım de doktorum bu sekılde konusuyor ama erkekler yıne de tedırgın oluyor sanırım...

doktor bunu söylerken eşinde yanındaysa yani birebir doktordan da duymuşsa tedirgin olacak birşey yok ki.. ama bazılarında dediğiniz gibi bir korku oluyor,artık karşılıklı konuşarak halledebilirsiniz sanırım

Evet canım bırebır duyuyor bırlıkte konusuyoruz ama yıne de tedırgın...Ilıskı esnasında cok affedersın cok komık seyler oluyor
Aman cocuga bırsey olacak , aman ezılecek ne alakaysa Ilk bebegımız ondan mı acaba dıyorum :26:

İlk bebek oldugu icindir .insAllah hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza alirsiniz. Benimde esim boyleydi cok korkuyodu internetten cok arastirdim dikkat ettiginiz surece hic bi sorun olmaz tabi doktor yasagi yoksa . Hatta iliskinin saglikli oldugunu bile okumustum da esim oyle rahatladi hamilelikte iliski pozisyonlari var onlara bakarsaniz bebek ezilmez :) korkmayin

Teşekkür ederim canım evet sağlıklı olduğunu bende duydum ve Allah nasip ederse normal doğum istiyorum tıbbi bir aksilik olmazsa inşallah...Bunun için de ilişki öneriliyor eşime söylüyorum sürekli konuşuyorum içi rahat etsin diye bakalım artık :) aşarız inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…