Hamile belirtileri

Gzm-26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
2.073
3.257
53
27
Kızlar bir şey soracağım sizlere, döllenme hemen hissedilir mi? Kasık ağrısı vs?

İlk gebeliğimde nasıl olmuştu hiç hatırlamıyorum çünkü covid oldum aynı anda maalesef.

Ve ovülasyon testiyle erken anlayabilirim mi var mı yok mu diye?

Kızlar bir şey soracağım sizlere, döllenme hemen hissedilir mi? Kasık ağrısı vs?

İlk gebeliğimde nasıl olmuştu hiç hatırlamıyorum çünkü covid oldum aynı anda maalesef.

Adete kac gün var

Ben hamileliğimi ilk ovulasyon testi ile öğrendim.. ovulasyon testi gebelikte ve ovulasyon da çift çizgi gösteriyor..

Benim de ilk hamileligimde ilişkiden iki gün sonra kasık ağrım olmuştu hissettim 3-5 dk sürüp geçmişti..şu anda iki buçuk yıl oldu doğum yapali ilişki sonrası aynı belirtiler yine var bu sefer bel ağrısı şeklinde adetimi bekliyorum 3-4 gün var bakalım hayırlısı..

Yani sonuçta vücutta çok garip şeyler oluyor illaki bir şeyler hissedilir ama kimisi anlar kimisi başka bişey sanıp anlamayabilir. Ben çok çok erken anlamıştım mesela

Hamilelik belirtisi olarak hiç bir şey görmüyorum artık adet gecikmesi de oluyor diğer bütün belirtiler de tamam ya diyorum bu ay kesin hamilemiyim ama sonu yine hüsran

Benim de ilk hamileligimde ilişkiden iki gün sonra kasık ağrım olmuştu hissettim 3-5 dk sürüp geçmişti..şu anda iki buçuk yıl oldu doğum yapali ilişki sonrası aynı belirtiler yine var bu sefer bel ağrısı şeklinde adetimi bekliyorum 3-4 gün var bakalım hayırlısı..
Hakkında hayırlısı olur inşallah, şu an hiç bir şey hissetmiyorum açıkçası ilkinde adetten 2-3 gün önce belirtilerim vardı, bakalım daha 9 gün var adetime

Yani sonuçta vücutta çok garip şeyler oluyor illaki bir şeyler hissedilir ama kimisi anlar kimisi başka bişey sanıp anlamayabilir. Ben çok çok erken anlamıştım mesela
Bakalım daha 9 gün var adetime hayırlısı

Hamilelik belirtisi olarak hiç bir şey görmüyorum artık adet gecikmesi de oluyor diğer bütün belirtiler de tamam ya diyorum bu ay kesin hamilemiyim ama sonu yine hüsran
Ben düşük yaptım eylülde o zaman korona oldum hamile olduğumu bilmiyorum ilaç röntgen vs derken maalesef kaybettim, bekliyorum bakalım inşallah nasip olur bütün isteyenlere

Benimde öyle, ama kürtajdan beri hiç bir şey hissetmiyorum adet zamanı karnım çok ağrımaz ama o bile yok yani sıfır ağrı

Ben düşük yaptım eylülde o zaman korona oldum hamile olduğumu bilmiyorum ilaç röntgen vs derken maalesef kaybettim, bekliyorum bakalım inşallah nasip olur bütün isteyenlere
Bende iki kürtaj yaşadım daha nasip olmadı allah isteyen herkese nasip etsin 🤲

Hakkında hayırlısı olur inşallah, şu an hiç bir şey hissetmiyorum açıkçası ilkinde adetten 2-3 gün önce belirtilerim vardı, bakalım daha 9 gün var adetime
Teşekkür ederim sizin de hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kavuşursunuz yavrunuza..benim de çok sık olmaya başladı sancı şeklinde hergun oluyor heyecanlaniyorum aslnda bebek planlamadim ama olursa supriz olacak..

Yarın kan testi vermeye gideceğim sağlık ocağına..adetimin geçmesini bekleyemiycem belirsizlik çok kötü bişey 😑

Yarın kan testi vermeye gideceğim sağlık ocağına..adetimin geçmesini bekleyemiycem belirsizlik çok kötü bişey 😑
İlki için hic gidip kan felan aldırmadım kendim hissettim adetten 2 gün önce öylelikle test yapmıştım. Kendini sıkma ve kafaya takma genelde stres olunca olmuyor. İnşallah güzel haberler bekliyorum

Merhaba bende iki kez kürtaj oldum siz niçin oldunuz adalarında ne kadar süre vardı
Bebeklerin kalbi duruyordu genetik testi yapın dediler yaptık kan pıhtılaşması var dediler.Kürtaj oldum kürtajdan sonra ilk ay adet oldum ikinci ay hamile oldum sonra zaten yine öldü kürtaj oldum

Back
X