Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep biz çekiyoruz biraz erkekerde çekse ya oyy oyyValla bende bıraktım okadar KoTÜ oldum ki bu ay 5 gün erken gelen kanama üstelik sadece 1.5 gün gelen kanama sıkıntıdan adet kanım kesildi bu yüzden bıraktım artık olurum hiç umursamayacam
Başka bi konuda bi yerde okumuştum düşükmü yapmış oluyodun öle bişydi kadın doğuma gözük anlat bence baksınlarmerhabalar ben bel Ağrı'sından dolayı hastaneye gittim yeni evli olduğum için kan tahlili yaptırdım değerlerim 19.36çıktı yani pozitif.yinede kadın doğuma git dediler ertesi gün gidip kan tahlili yaptırdım ve değer 1.20çıktı yani negatif tam bi hayal kırıklığı böylebi olay başına gelen varsa yardımcı olabilirmi
cnm tutmuşda olabilir tutmamışta ama İNŞALLAH tutmuştur senin için yapabiliceğim tek şey dua etmek peki doktoruna arayıp sordunmu bu durumunu? batın ne zamanMerhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun bana bugün agrim hiç yoktu kesilmişti yuruken falan otururken hiç bir şey yok takı akşam ilişkiye girene kadar ilişki sırasında müthiş ağrı oldu normalde bu kadar olmamıştı ağrı sanki kist oluşmuştur gibi acaba tutmadimi liste dönüştü yada döllenme oldu ondanmi bu kadar ağrı ama döllenme olsa bu kadar ağrı olmazdı lütfen yardımcı olun
cnm tutmuşda olabilir tutmamışta ama İNŞALLAH tutmuştur senin için yapabiliceğim tek şey dua etmek peki doktoruna arayıp sordunmu bu durumunu? batın ne zaman
kıyamam İNŞALLAH bebek tutunmuştur da ağrılarda ondandır kist değildirCanım perşembe günü vtuldu iğne hiç bir şey yok cuma ilişkiye girdik ne ağrı ne sizi ama cumartesi hafif bir ağrı otururken kalkarken baskı tatlı bir ağrı aradım doktoru kist oluştu acaba DİE oda yumurta çatlamış tır ondandır dedi kist olsada şuan gözükmez dedi tamam dedim sonra hafif hafif azaldı bugün hiç ağrı yoktu akşama kadar hicc ilişkiye girdik ilişki sırasında çok fena agrim oldu şuan gene bir şey yok genelde kist olunca ilişki sırasında agrim oluodu şuan iğneden sonra 9 gunum ve çok korkuyorum ve çok tedirginim sizlerden aldığım şeylerle bilgi edinmeye calisiyorum
bu arada yumurta çatlarken gerçekten bazılarında çok ağrı olabiliyor ayrıca dölleme olmuşsa buseferde rahme tutunurken ağrı olabiliyor İNŞALLAH seninkide öyledir kendini çok stress yapmaCanım perşembe günü vtuldu iğne hiç bir şey yok cuma ilişkiye girdik ne ağrı ne sizi ama cumartesi hafif bir ağrı otururken kalkarken baskı tatlı bir ağrı aradım doktoru kist oluştu acaba DİE oda yumurta çatlamış tır ondandır dedi kist olsada şuan gözükmez dedi tamam dedim sonra hafif hafif azaldı bugün hiç ağrı yoktu akşama kadar hicc ilişkiye girdik ilişki sırasında çok fena agrim oldu şuan gene bir şey yok genelde kist olunca ilişki sırasında agrim oluodu şuan iğneden sonra 9 gunum ve çok korkuyorum ve çok tedirginim sizlerden aldığım şeylerle bilgi edinmeye calisiyorum
İnşallah tutunmuştur cnm..2 yumurtlama iyidir sen istersin bir tane Allah werir 2 taneMerhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun bana bugün agrim hiç yoktu kesilmişti yuruken falan otururken hiç bir şey yok takı akşam ilişkiye girene kadar ilişki sırasında müthiş ağrı oldu normalde bu kadar olmamıştı ağrı sanki kist oluşmuştur gibi acaba tutmadimi liste dönüştü yada döllenme oldu ondanmi bu kadar ağrı ama döllenme olsa bu kadar ağrı olmazdı lütfen yardımcı olun
Hayırlısı cnm aynen bende umursamiyacagimValla bende bıraktım okadar KoTÜ oldum ki bu ay 5 gün erken gelen kanama üstelik sadece 1.5 gün gelen kanama sıkıntıdan adet kanım kesildi bu yüzden bıraktım artık olurum hiç umursamayacam
kimyasal gebelik diye bişi diyorlar ona canım bende burda öğrendimİlgin için öncelikle teşekkür ediyorum kadın doğumada gittim negatif çıktı zaten adet düzensizliğim çok var adet olduğunda gel dedi ama bir türlü adette olamadım hayırlısı artık
Valla ilk defa pozitifi duyunca dünyalar bizim olmuştu hevesimiz kursağımızda kaldı resmen allahtan başka bi doktora gittimde negatif olduğunu erken öğrendim.kimyasal gebeliği duymamıştımkimyasal gebelik diye bişi diyorlar ona canım bende burda öğrendim
Şimdi araştırdım ve sanıyorum dediğin gibi benim yaşadığım tamda buValla insan böle durumlarda üzülmeden edemiyor allah isteyen herkeze tez zamanda sağlıklı sıhhatli bebişler nasip eder inşallahhhValla ilk defa pozitifi duyunca dünyalar bizim olmuştu hevesimiz kursağımızda kaldı resmen allahtan başka bi doktora gittimde negatif olduğunu erken öğrendim.kimyasal gebeliği duymamıştım
Merhaba benimde 3 yumurtam var salı aksamı ilk defa catlatma ignesi yaptirdim doktor 32 saat sonra iliskiye gir dedi dun sabah birliktelik oldu biraz stresli oldu ama hayirlisi bakalım bende de tuhaf agri oldu ve makat bölgesinde agrı oluyor otururken yürürken anlamadım valla acaba catlamadan mı diye dusunuyorum benim de bat 13 mayıs esimde sayi dusuklugu var rabbim insallah bu ay nasip ederMerhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun bana bugün agrim hiç yoktu kesilmişti yuruken falan otururken hiç bir şey yok takı akşam ilişkiye girene kadar ilişki sırasında müthiş ağrı oldu normalde bu kadar olmamıştı ağrı sanki kist oluşmuştur gibi acaba tutmadimi liste dönüştü yada döllenme oldu ondanmi bu kadar ağrı ama döllenme olsa bu kadar ağrı olmazdı lütfen yardımcı olun