Hamile belirtisi yaşayıp kırmızıyı görenler

Ne biçim doktormuş.. İnsanlıktan yoksun.. Resmen manewen çökertmiş.. Çok doğal şüphe duyup kan wermek.. Her doktor bir olmuyor malesef.. Rabbim kucağını bOş bırakmadın inşallah.
İnşaallah tatlım inşaallah:KK200:
Kimseye bişey söyleyemiyoruz düşünmüyorum henüz diyorum o kadar.. Halbuki soranlarında genelinin 2-3 yıldan erken olmamış ama sanki yaşamamış gibi sorup duruyorlar...
Burası da olmasa içimde patlayıp gidicem.. Ne annemlere söyleyebiliyorum bişey üzülmesinler diye nede diğer tarafa... İyiki sizin gibi insanın halinden anlayan samimi insanlar var..
İyiki varsınız.. :KK19:

İnşaallah tatlım inşaallah:KK200:
Kimseye bişey söyleyemiyoruz düşünmüyorum henüz diyorum o kadar.. Halbuki soranlarında genelinin 2-3 yıldan erken olmamış ama sanki yaşamamış gibi sorup duruyorlar...
Burası da olmasa içimde patlayıp gidicem.. Ne annemlere söyleyebiliyorum bişey üzülmesinler diye nede diğer tarafa... İyiki sizin gibi insanın halinden anlayan samimi insanlar var..
İyiki varsınız.. :KK19:
Bu site iyiki war gerçekten.. Kimseyi üzmüyosun kendi içinde de yaşamıyosun buraya döküyosun sohbetini mıhabbetini..

Cnn gan
Merhaba benimde 3 yumurtam var salı aksamı ilk defa catlatma ignesi yaptirdim doktor 32 saat sonra iliskiye gir dedi dun sabah birliktelik oldu biraz stresli oldu ama hayirlisi bakalım bende de tuhaf agri oldu ve makat bölgesinde agrı oluyor otururken yürürken anlamadım valla acaba catlamadan mı diye dusunuyorum benim de bat 13 mayıs esimde sayi dusuklugu var rabbim insallah bu ay nasip eder
cnm hamilenisinnn kısss.. Hamileysen çoook sewindim darısı bizlerin başına inşallah

Back
X