Hamile belirtisi :/

Ben sizden hayır hamile değilsin kelimesini duymak yerine şu şu şeyler olursa hamile kalırsın şu şu şeyler olursa kalmazsın demenizi bekliyorum . Bana kizmanizi değil

Birleşme olmadı diyorsun boşuna korkuyorsun .
Çocuk öyle hemen anında olacak bir iş değil insanlar yıllarca bekliyor psikolojin çok bozulduysa git kan testi yaptır .

Takip edesim de gelsi

Yav arkadaşım kardeşim .. Kaç kişi söylemedimi size bunu zaten.? Daha önce açtığınız konuda da dediler ya size ama hala inatla korkuyorum diyosunuz. O zaman gidin kan testi yaptırın yahuu!

Maşallah yumurtlama tarihini , zevk suyunu her bişeyi çok güzel biliyorsun da nasıl hamile kalınır ondan bir habersin . Sana insanlar yazmışlar . Ne diyecekler daha ? Ne demelerini, seni nasıl rahatlatmalarını istiyorsun ?
Hala net bilgi, net bilgi diyorsun. . Çok net bilgi istiyorsan git bi hastaneye kan ver. . Mümkünse ilerde de çocuk yapma sen .

Ben sizden hayır hamile değilsin kelimesini duymak yerine şu şu şeyler olursa hamile kalırsın şu şu şeyler olursa kalmazsın demenizi bekliyorum . Bana kizmanizi değil
Sana söyledik ya . Daha ne diyelim ? Erkeğin cinsel organı , kadının cinsel organının içine girmesi ve bir boşalma gerçekleşmesi gerek. Daha bundan net bir açıklama ne beklediğini anlamadım ? Gece gece dalga mı geçiyorsun ?
Ayrıca zevk suyu vajinanın üstüne gelirse de , ordan ayaklı spermler senin vajinana koşup giremez. Merak etme . Çok ediyorsan git test yaptır .
Sevişirken de korunun bi zahmet .

Yapılan yorumlar zaten sorunun cevabı yumurtlama biliyorsun ama nasıl olup olmayacağını millet mi anlatsın sana gece gece ödünüz kopuyor ama yine de yapıyosunuz. Karnın şişince yapacak planın yoksa ne cesaret sevişmek?!

Vay arkadaş biz evliyiz kaç aydır hamile kalalım diye uğraşıyoruz zevk suyundan hamile kalınıyor diyorsun kuzum sen kaç yaşındasın çok merak ettim? Aklına da böyle şüpheler düşecekse yapma erkek ark.nla birşeyler kullandırma ayrıca kendini. Merak etme yapmasan da eğer gerçekten o zaman da senin yanındaysa seviyordur seni.

26 yaşındasınız. Sürtünme veya cart curt yoluyla ilişkiniz oluyor, birbirimize değmedik diyorsunuz, regl oldum diyorsunuz, içeri veya dışarı boşalma olmadı diyorsunuz.
Hayretler içerisindeyim hanımefendi bir gram bile cinsel bilginiz yok mu? Yumurtlama günü reglden 14 gün öncedir. Yani siz ilişki zannettiğiniz şeyi yaparken yumurta çoktan bozuldu ve regl yoluyla vücuttan atıldı. Zevk suyu dediğiniz şeyden gene kalanlar yüzde 1lik ihtimalle gebe kalıyor. Bazıları da şehir efsanesi. Bir sperm insan vücudu içinde en fazla 5 gün yaşar ve deriyi delip geçerek yumurtanızı bulamaz. Öncelikle vajina içerisinde ilerleyip kanallardan geçmesi ve eğer uygun yumurta varsa onu döllemesi gerekiyor. Sizin o dönemde yumurtanızz bile yokmuş. Bir sondaki yumurtlama gününüze kadar da hayatta kalamaz.
Merak ediyorum, zevk suyunu biliyorsunuz, işi pişirmeyi de biliyorsunuz, yumurtlamayı da biliyorsunuz. Aman ailem duysa diye korkuyorsunuz. Bu cesaret nerden peki?
Madem ilişki yaşayacaksınız ve eğer gebelik oluşursa sorun olur diyorsanız adam akıllı korunmayı deneseniz? Biraz araştırıp cinsel bilgi edinseniz? Oturup ağlamak yerine partnerinize korunma yöntemi tavsiye etseniz?
Burda gebe kalmak için türlü türlü tedavi gören kadınlar var siz bu saçma sapan korkularınızı yazarken hiç bu kadınların neler hissedeceğini düşünmediniz mi?
Az bi okuyun öğrenin ya, madem ilişki yaşayacak kadar aklınız baliğ, o zaman korunun. İki doktor yüzü görün az bilgi alın. Doktorlar size anlatıyor ama siz inanmıyor gelip burda boş boş dertlerinizi yazıyorsunuz.
Biraz insaf, biraz da bilgi. İyi gelir.
Bol korunaklı günler diliyorum mümkünse.

Asıl tuhaf olanı söyleyeyim. Başka bir konuya "kocamevde şöyle davranıyor ben evde böyle davranıyorum" tarzı evli kadın yorumu yapmış..

Pardon anlamadım evli misin? Evliysen kocanla neden sadece sürtünüyorsunuz ? Aklımda deli sorular

Şimdi aynı şeyi ben yazdım, aklınca dalga geçiyor

Edep!

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız niye küfür ettin vaktin varken dön yanlışından , şimdi yiyeceksin ban .

Net konuşucam bu kadar cahilsen şayet erkek arkadaşınla oranı buranı sürtmiceksin kardeş....

Ya zaten dalga geçiyor, yakaladım. Başka bir konuya ben kocama söyleyim böyleyim yazmış. O yüzden boşuna sinirlendirmeyin kendinizi,ben de sinir oldum ama o mesajını görünce anladım niyetini.

Ya zaten dalga geçiyor, yakaladım. Başka bir konuya ben kocama söyleyim böyleyim yazmış. O yüzden boşuna sinirlendirmeyin kendinizi,ben de sinir oldum ama o mesajını görünce anladım niyetini.
Ben de sordum diger konuda ne ara evlendin diye. "Mrk etme evlenmedim yorum yazdim" demis ama profiline bakarsaniz zaten onceki konusunda nisanli, bu konuda erkek Arkadaşi var, yorum yazdi konuda evli, profilinde ise sozlu yaziyor :)))

Soruyu kendim için sormadım arkadaşım çekindiği için onun adı ile sordum . Abartmayın bu kadar

Soruyu kendim için sormadım arkadaşım çekindiği için onun adı ile sordum . Abartmayın bu kadar

Attın kafadan da biz buna inanacak yaşları çoktan geçtik . Ayrıca Bize ne , naparsan yap, sadece annen baban öğretmemiş biz söyleyelim yalan çok kötü birşey canım, sanal hayatta da , gerçek hayatta da yapma . Kendine zarar . Hadi sana iyi senaryo yazmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…