Sadece sizden istediğim ne bir kaç bilgi buraya yazın yeter . Sürekli aynı kişiler gelip yav sen git sen aptal misin sen şöylesin böylesin demekten başka bir şey bilmiyorsunuz . Ya biraz anlayışlı olun ya heralde bir bilgi bulsam buraya gelip size sormazdım diymi. Ya kendinize diyin ki bu kız buraya bunu yazmış demekki bazı şeyleri bilmiyor ben yazayimda içind E bir şüphe korku kalmasın kız da rahat etsin . Ama yok yok yok. Nerde aşağılama nerde hakaret hepsini söylüyorsunuz .
Deki hayatim senin yumurtlama tarihin de bu olmamış şöyle şöyle olursa eğer risk olur . Deki kardeşim ancak bu şekilde olursa hamileleik riski olur böyle olursa bu durum olur deyin. Ama bir allahın kuluda beni ciddi almıyor . Arkadaşım bilmiyorum diyorum bilmiyorum halimden anlayin ya
Sadece sizden istediğim ne bir kaç bilgi buraya yazın yeter . Sürekli aynı kişiler gelip yav sen git sen aptal misin sen şöylesin böylesin demekten başka bir şey bilmiyorsunuz . Ya biraz anlayışlı olun ya heralde bir bilgi bulsam buraya gelip size sormazdım diymi. Ya kendinize diyin ki bu kız buraya bunu yazmış demekki bazı şeyleri bilmiyor ben yazayimda içind E bir şüphe korku kalmasın kız da rahat etsin . Ama yok yok yok. Nerde aşağılama nerde hakaret hepsini söylüyorsunuz .
Deki hayatim senin yumurtlama tarihin de bu olmamış şöyle şöyle olursa eğer risk olur . Deki kardeşim ancak bu şekilde olursa hamileleik riski olur böyle olursa bu durum olur deyin. Ama bir allahın kuluda beni ciddi almıyor . Arkadaşım bilmiyorum diyorum bilmiyorum halimden anlayin ya
Sana söyledik ya . Daha ne diyelim ? Erkeğin cinsel organı , kadının cinsel organının içine girmesi ve bir boşalma gerçekleşmesi gerek. Daha bundan net bir açıklama ne beklediğini anlamadım ? Gece gece dalga mı geçiyorsun ?Ben sizden hayır hamile değilsin kelimesini duymak yerine şu şu şeyler olursa hamile kalırsın şu şu şeyler olursa kalmazsın demenizi bekliyorum . Bana kizmanizi değil
Yapılan yorumlar zaten sorunun cevabı yumurtlama biliyorsun ama nasıl olup olmayacağını millet mi anlatsın sana gece gece ödünüz kopuyor ama yine de yapıyosunuz. Karnın şişince yapacak planın yoksa ne cesaret sevişmek?!Ben sizden hayır hamile değilsin kelimesini duymak yerine şu şu şeyler olursa hamile kalırsın şu şu şeyler olursa kalmazsın demenizi bekliyorum . Bana kizmanizi değil
26 yaşındasınız. Sürtünme veya cart curt yoluyla ilişkiniz oluyor, birbirimize değmedik diyorsunuz, regl oldum diyorsunuz, içeri veya dışarı boşalma olmadı diyorsunuz.Arkadaşlar 1 haftadan beri inanın nasıl sıkıntıdayım size anlatamambazı şeyleri kafama çok takıyorum ve bu mesele de beni kötü eden bir olay .
Bana kiminiz cahil diyebilir kiminiz başka bir şey ama birisine anlatmak ve paylaşmak istiyorum çünkü gerçekten yalnızım. Utanıyorum ama yazmak zorundayım. Affınıza sığınıyorum açık ifadeler için
Erkek arkadaşımla bundan bir hafta önce bir ilişki yaşadık ilişki derken yüzeysel bir ilişki yani afedersiniz cinsel organlarımız birbirine dahi değmedi erkek arkadaşım da üzerime ya da vajinama boşalmadı. Sadece bazen vajinama yakın yerlere değdi belki zevk suyu gelmiş olabilir . Ama tekrar ediyorum bir birleşme veya boşalma olmadi içime ya da üzerim . Bu olay olurken benim adetime 3 gün vardı. Ve ben hicbir gecikme yaşamadan 3 gun sonra adetimi oldum ve hala daha adet dönemindeyim . Bu durumu 2 doktorada sordum cevapların birisi kesinlik hamile değilsin dedi. Ikincisi takmadı hiç muayene olman lazım dedi kapattı mesaji. Ama burada tecrübeli insan çok belki yaşamıştır diye anlatmak ve fikirlerini almak istedim.
Şimdi iki tane hamilelik riskini ortadan kaldıran duruma var benim okuduklarıma göre:
1-) yumurtlama döneminde değildim adetime 3 gün kala bu ilişkiyi yaşadım ki sadece yüzeysel bir sevişme bu
2-) hicbir şekilde birleşme ya da vajinamin üzerine içine disina boşalma olmadi .
Şimdi belki ben çok evham yapıyorum belki kusura bakmayın ama zevk suyu belki biz farketmeden vajinamin giriş yerine değdiyse bir şey olur mu diye çok korkuyorumşimdi birileri çıkar ya sen aptal misin doktora bile sormuşsun kendinde soyluyorsun riskleri ortadan kaldıran şeyleri hala daha ne bu korku diyebilirsiniz ama eğer böyle bir bilgisi ve tecrübesi olan varsa bana yardımcı olabilir mi çok stres ve korku içindeyim aileme bunu nasıl aciklarim diye korkularım var o beni bu hale soktu
Ay bi de eczacıymış
Şimdi aynı şeyi ben yazdım, aklınca dalga geçiyorAsıl tuhaf olanı söyleyeyim. Başka bir konuya "kocamevde şöyle davranıyor ben evde böyle davranıyorum" tarzı evli kadın yorumu yapmış..
Pardon anlamadım evli misin? Evliysen kocanla neden sadece sürtünüyorsunuz ? Aklımda deli sorular
Ben sizden hayır hamile değilsin kelimesini duymak yerine şu şu şeyler olursa hamile kalırsın şu şu şeyler olursa kalmazsın demenizi bekliyorum . Bana kizmanizi değil
burama kadar geldi artik dayanamadim herseyi oyle cok kolay zannediyorlar altina yatmasini biliyosa sonuclarinida gayet iyi biliyordurKız niye küfür ettin vaktin varken dön yanlışından , şimdi yiyeceksin ban .
Ben de sordum diger konuda ne ara evlendin diye. "Mrk etme evlenmedim yorum yazdim" demisYa zaten dalga geçiyor, yakaladım. Başka bir konuya ben kocama söyleyim böyleyim yazmış. O yüzden boşuna sinirlendirmeyin kendinizi,ben de sinir oldum ama o mesajını görünce anladım niyetini.
Soruyu kendim için sormadım arkadaşım çekindiği için onun adı ile sordum . Abartmayın bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?