Hamile ciktim belirtim yok

Ben hiç belirti yaşamadan ögrendim senin gibi ve hamileligim boyunca da herkesten farklı geçti mide bulantısı kusma vs hiç olmadı bende sadece ilerleyen dönemde sevdiğim bazı yiyeceklerden uzaklaştığım oldu hiç belirti olmaması gebelik saglıksız diye düşündürmesin seni her bünye farklı her hamilelik kendine özgü ben ne zaman acaba hamilemiyim diye düşünsem kocam miden bulanıyormu vs diye belirtileri sorardı sanıyordu ki belirti yoksa hamilelik de yok ben hep söylerdim belirti olmadan da olabilir diye inanmazdı bana şimdiki hamileligim iyi Bi ders oldu artık hamile olmayı mide bulantısı kusma vs olarak görmüyor bizim 31 hafta oldu inşallah sende bu günleri görürsün degerine baktır düzenli yükselirse sıkıntı yok
InsaAllah canim Allah razi olsun

Kizlar evde test yaptim birden fazla pozitif cikti pazartesi kan verdim testimde beta hcg 149 cikti adetim suanda 3 gun gecikti ama hic bi hamilelik belirtim yok ne mide bulanttisi ne akinti sık idrara cikma kasık agrisi vs hic birsey yok tek bi sikayetim var genelde ayaga kalkinca oluyo birden kollarim bacaklarim bosaliyo hissizlesiyo hareketsizlesiyo 4 5 saniye suruyo gun icinde ara ara oluyo sık sık anormal bisey yasiyorum benim gibi olan varmi hamile kaldigima sevinemedim gerci hala suphelerim varda degilmiyim acaba diye cumartesi gunu esimle kadin doguma gidecem boyle yasiyaniz varmi cevap verirseniz cok sevinirim

öncelikle gözün aydın benim de ne baş dönmem ne aşermem ne mide bulantısı hiçbirisi yoktu 5 haftalık gebeliğimde betahcg olması gereken değerlerin altındaydı geç döllenme olmuş olabilir vs denildi. 9.uncu haftasında kalbi durmuştu. tsh değerimde çok yüksekti ona da bağlıyorum ama ihmal etme ve bence hemen doktora gidip kontrollerinizi yaptırın.

Sanslisin ne guzel😄
Aynen en çok korktuğum şey mide bulantısı kusma olursa diye ödüm kopardı biri yanımda ögürse ondan önce giderim kusmaya ve bütün gün de bişey yiyemem öyle olursa nasıl olacak bu hamilelik derdim ben nasıl hamileyim anlamadım zaten karnım da geç çıktı herkes daha 4 5 aylık hamileyim sanıyor gerçek haftasını söyleyince şok oluyorlar inşallah bütün hamilelerin böyle rahat geçer kimisi çok zorlanıyor üzülüyorum valla çok zor öyle olması

Aynen en çok korktuğum şey mide bulantısı kusma olursa diye ödüm kopardı biri yanımda ögürse ondan önce giderim kusmaya ve bütün gün de bişey yiyemem öyle olursa nasıl olacak bu hamilelik derdim ben nasıl hamileyim anlamadım zaten karnım da geç çıktı herkes daha 4 5 aylık hamileyim sanıyor gerçek haftasını söyleyince şok oluyorlar inşallah bütün hamilelerin böyle rahat geçer kimisi çok zorlanıyor üzülüyorum valla çok zor öyle olması
Aynn oyle 9 ay boyunca bile mide bulantisi oln kusanlar var masaAllah sana gercekten herkes oyle olmak ister😄

İnşAllah olursun ama 25 haftadan sonra agrılar başlıyor o çok zor ya ben eskisi gibi uyuyamıyor artık bebe büyüdükçe hamilelik zorlaşıyor rahat rahat oturamıyorsun bile kemikler batıyor sanki
Ben zaten 17.haftaya kadar mide bulantısı çektim 😞😞😞 gelsin ağrılarda gelsin😒

Benim karnım bile büyümedi desem... Aynı zamanda hamile kaldığım arkadaşımın kocaman hamile göbeği var ben sadece 1 beden büyük almaya başladım. Dışardan fark edilmiyor kesinlikle. Doktor çok normal herkesinki aynı olmaz boy ve kilosu mükemmel böyle devam et dedi ki doktorumuz bile aynı. En başta mide bulantısı da hiiiiç yaşamadım sadece aç karna diş fırçalarken biraz zorlandım o yüzden 2 defa kustum. Bir de 3 ay boyunca sıfır iştah... Bildiğin aç gezdim. Sağlıkla kucağınıza alın ve belirtim yok stresi asla yapmayın.

Benim karnım bile büyümedi desem... Aynı zamanda hamile kaldığım arkadaşımın kocaman hamile göbeği var ben sadece 1 beden büyük almaya başladım. Dışardan fark edilmiyor kesinlikle. Doktor çok normal herkesinki aynı olmaz boy ve kilosu mükemmel böyle devam et dedi ki doktorumuz bile aynı. En başta mide bulantısı da hiiiiç yaşamadım sadece aç karna diş fırçalarken biraz zorlandım o yüzden 2 defa kustum. Bir de 3 ay boyunca sıfır iştah... Bildiğin aç gezdim. Sağlıkla kucağınıza alın ve belirtim yok stresi asla yapmayın.
InsaAllah sagolasin kesesini gorup kalp atisini duyana kadar inanmiyacam hala galiba hamile olduguma

Back
X