Hamile değil miyim?

Belinay576

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2022
7
1
1
28
12 temmuzda adet olmam gerekiyordu adetim gecikti. 6 gun sonra test yaptim negatif çıktı. Daha sonra adetimin gecikmesinin 17. Ve 18. Gününde farkli markalar alip tekrar test yaptim yine negatif cikti hala adet olmadım. Sizce gebe olma ihtimalim varmi. Bu gebelik testlerinin yanlış gösterme yada göstermeme gibi bir ihtimali varmı?
IMG-20220730-WA0002.jpg

Son düzenleme:
12 temmuzda adet olmam gerekiyordu adetim gecikti. 6 gun sonra test yaptim negatif çıktı. Daha sonra adetimin gecikmesinin 17. Ve 18. Gününde farkli markalar alip tekrar test yaptim yine negatif cikti hala adet olmadım. Sizce gebe olma ihtimalim varmi.
Eki Görüntüle 3106020
Yok gebelik olsa çıkardı şuan olsa iki aylık olması lazım yok

kafanızın rahat etmesi için kan testi yaptırsanız daha iyi. yanımda çalışan bir arkadaşın adeti 15 gün geçince pozitif çıkmıştı geç döllenme vs olabilir. kendimde kaç kere bu testlerde silik çizgiler gördüm hayal mi görüyorum diye başkalarına teyit ettirdim onlarda onayladı ama hiç bir zaman hamile kalmadım. belirsizlik çok yorucu. kan testi yaptırın her halükarda bir doktora gidin bence

12 temmuzda adet olmam gerekiyordu adetim gecikti. 6 gun sonra test yaptim negatif çıktı. Daha sonra adetimin gecikmesinin 17. Ve 18. Gününde farkli markalar alip tekrar test yaptim yine negatif cikti hala adet olmadım. Sizce gebe olma ihtimalim varmi. Bu gebelik testlerinin yanlış gösterme yada göstermeme gibi bir ihtimali varmı?
Eki Görüntüle 3106020
Net olarak yumurtlama tarihini biliyor musunuz?

Bilmiyorum ama adetlerim duzenli hep. Adetim 20 gün gecikti test yaptigimda negatif çıkıyor. Gebelik olsa pozitif çıkması gerekmez mi bu zamanaa kadar
Eger yumurtladiginizdan eminseniz evet. Ve bu durumda zaten gebelik soz konusu degil. Ama yumurtlama ya henuz olmadi ya da gec oldu. Gec olma ihtimaline karsilik eger o surecte bir iliski olduysa gebelik yine olabilir. Demek istedigim gebelikten kaynakli degildir bu gecikme. Siz her halukarda bu ay gec yumurtlamissiniz ya da yumurtlayacaksiniz.

Eger yumurtladiginizdan eminseniz evet. Ve bu durumda zaten gebelik soz konusu degil. Ama yumurtlama ya henuz olmadi ya da gec oldu. Gec olma ihtimaline karsilik eger o surecte bir iliski olduysa gebelik yine olabilir. Demek istedigim gebelikten kaynakli degildir bu gecikme. Siz her halukarda bu ay gec yumurtlamissiniz ya da yumurtlayacaksiniz.
Yani her halukarda bu gecikme gebeliğe bağlı değil. Olsaydı çıkardı değil mi kaset testlerde

Yani her halukarda bu gecikme gebeliğe bağlı değil. Olsaydı çıkardı değil mi kaset testlerde
Evet canim gecikmenin yumurtlama tarihinizin duzensizligiyle ilgisi var. Ama su anda kesin olarak gebe degilim de diyemezsin gebe olma ihtimalin olabilir. Biraz daha bekle bakalim.

Benim de adetim 22 gündür geçiyor bugün ultrasona girdim ama doktor herşey normal gözüküyor dedi beta testi yaptı değer 2.96 çıktı dün test yaptığımda da aşırı silik çıktı acaba bebek varmıdır değerim yükselir mi

Back
X