- 2 Ağustos 2022
- 7
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Belinay576
-
Yok gebelik olsa çıkardı şuan olsa iki aylık olması lazım yok12 temmuzda adet olmam gerekiyordu adetim gecikti. 6 gun sonra test yaptim negatif çıktı. Daha sonra adetimin gecikmesinin 17. Ve 18. Gününde farkli markalar alip tekrar test yaptim yine negatif cikti hala adet olmadım. Sizce gebe olma ihtimalim varmi.
Eki Görüntüle 3106020
evet. bir kan testi verirseniz daha güvenilir sonuç olurBu gebelik testlerinin yanlış gösterme yada göstermeme gibi nir ihtimali varmı?
Net olarak yumurtlama tarihini biliyor musunuz?12 temmuzda adet olmam gerekiyordu adetim gecikti. 6 gun sonra test yaptim negatif çıktı. Daha sonra adetimin gecikmesinin 17. Ve 18. Gününde farkli markalar alip tekrar test yaptim yine negatif cikti hala adet olmadım. Sizce gebe olma ihtimalim varmi. Bu gebelik testlerinin yanlış gösterme yada göstermeme gibi bir ihtimali varmı?
Eki Görüntüle 3106020
Bilmiyorum ama adetlerim duzenli hep. Adetim 20 gün gecikti test yaptigimda negatif çıkıyor. Gebelik olsa pozitif çıkması gerekmez mi bu zamanaa kadarNet olarak yumurtlama tarihini biliyor musunuz?
Eger yumurtladiginizdan eminseniz evet. Ve bu durumda zaten gebelik soz konusu degil. Ama yumurtlama ya henuz olmadi ya da gec oldu. Gec olma ihtimaline karsilik eger o surecte bir iliski olduysa gebelik yine olabilir. Demek istedigim gebelikten kaynakli degildir bu gecikme. Siz her halukarda bu ay gec yumurtlamissiniz ya da yumurtlayacaksiniz.Bilmiyorum ama adetlerim duzenli hep. Adetim 20 gün gecikti test yaptigimda negatif çıkıyor. Gebelik olsa pozitif çıkması gerekmez mi bu zamanaa kadar
Yani her halukarda bu gecikme gebeliğe bağlı değil. Olsaydı çıkardı değil mi kaset testlerdeEger yumurtladiginizdan eminseniz evet. Ve bu durumda zaten gebelik soz konusu degil. Ama yumurtlama ya henuz olmadi ya da gec oldu. Gec olma ihtimaline karsilik eger o surecte bir iliski olduysa gebelik yine olabilir. Demek istedigim gebelikten kaynakli degildir bu gecikme. Siz her halukarda bu ay gec yumurtlamissiniz ya da yumurtlayacaksiniz.
Evet canim gecikmenin yumurtlama tarihinizin duzensizligiyle ilgisi var. Ama su anda kesin olarak gebe degilim de diyemezsin gebe olma ihtimalin olabilir. Biraz daha bekle bakalim.Yani her halukarda bu gecikme gebeliğe bağlı değil. Olsaydı çıkardı değil mi kaset testlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?