hamile değilim

• Konu Sahibi Konu Sahibi lemis81
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

lemis81

Ziyaretçi
senağlamasenağlamasenağlama

bugun kan testı yaptırdım ve hamıle degılım.cok uzgunum.yıllardır ugrasıyoruz ama olmuyoo.ılk asılamamdı,sonuc negatıf.galiba ben hiç anne olamıcam...oysa o pozıtıf yazısını gormek ıcın neler vermezdım...

canım üzülme yine denersiniz.biliyorum çok zorlu bir süreç insanlar bunun için nelere katlanıyor ama yapacak bırsey yok bol bol dua et tedavine devam et...

ne yazcağımı bilemiyorum arkadaşım,her işte bi hayır vardır Allahım bundan sonra yüzünü güldürsün inşallah umut olmasa nasıl yaşarız...sevgiler...

Canım inan bana burda herkes anne olabilmek adına herşey vermeye hazır ama olmayınca olmuyo işte nasip,kısmet herşey inşallah senin ve tüm isteyenlerin vakti zamanı gelince olur hayatım...

Canım üzülme lütfen. :teselli: İnşallah en kısa zamanda Rabbim sana da bir evlat bağışlar. Metanetini koru ve kendini yıpratma. a.s.

denicez tekrar ama oda husranla bıtıcek gıbı gelıyo bana.ole uzgunumkı sankı kahrımdan olucem,ne yapcamı nereye gıtcemı bılmıyorum.kafam ole bulanıkkı

canım inan pozitif yazısı yada bir bebek sahibi olmak için hepimiz canımızı bile veririz,üzme kendini nolur umudunu kaybetme tekrar denersin pes etmek yok moralimizi yüksek tutmak zorundayız...:sm_confused:

biliyorum çok zor bi durum,ama üzme kendini,hiçbişey imkansız değildir.bol bol dua et.Allah mutlaka bigün bizi duyucak ve hakettiğimizi vericektir...

ole cok dua edıyorumkı sadece kendım ıcın degıl hepımız ıcın.ya sesimi duyuramıyorum,yada dualarım kabul edılmıyor.allah hepımıze sabır versın

canım mrb üzülme demek çok anlamsız kalıyor anlıyorum seni sanırım sen çok stres yapıyorsun
sanırım biraz unutmaya çalışsan kafanı biras dağıtabilsen o zaman daha kolay olucak herşey senin için
her ne engel çıkarsa çıksın karşına sakın umudunu ve sabrını kaybetme güzel kız

İsyan etmemeye çalışalım canım merak etme bizim sevmediğimiz hoşlanmadığımız bişeyde bile hayır olabilir yada bizim çok istediğimiz bişeyde de şer olabilir bunu biz bilemeyiz Allahın işine karışılmaz canım en iyisini YÜCE RABBİM biliyodur.

ole cok dua edıyorumkı sadece kendım ıcın degıl hepımız ıcın.ya sesimi duyuramıyorum,yada dualarım kabul edılmıyor.allah hepımıze sabır versın

canım ya öyle deme.allah bizim hayrımız için duaları ertelermiş.bizim için hayırlı olanı nasip eder rabbim.emin ol onun gücü herşeye yeter.nasıl hz.meryem eşsiz hamile kaldı.bak bundada bi hayır vardır.benimki 6 ya girecek hiç ümidimi yitirmedim.biliyorumki rabbim vermiyosa mutlaka bi hayır vardır.rabbim hayırlısı ve sağlıklısını nasip etsin cümlemize.ümitleri yitirmek yok.dah ilk aşılamanmış.2 tutar işallah.

canım verende allah alanda allah.benim 3. aşılamam oldu sonucunu bekliyorum kendini çok kaptırma aşılama olunca ben artık alıştım onun için fazla umt etmiyorum.bu ayda tutmazsa göbekten igneyle olan aşılamalara geçilecek.bu 3 aşılamam klomen +çatlatıcı+ aşılamaydı.eşimde varikosel başlangıcı ve hareket azlıgı var.herşeyin hayırlısı

canım benim allahım inşallah en kısa zamanda sana bebiş vericek.dualarım seninle hayatım....

bismillah daha yeni başlamışın hemen yıkılıyon oooo yıllarca tedavi görenler napsın topla kendini olmaz böle

canım benim kısmet değilmişş inşallah en kısa zamanda hamiş kalıp bebeğine kavuşursunn

Arkadasım aslında anlıyoruz ki Yüce Allahım ne zaman ol derse o zaman olur sen ne yaparsan yap üzül ağla iste yada isteme dunya'ya geleceği varsa geliyor.. Bunlar tamamen mucizevi seyler.. İnancını yitirme...

canım lütfen olumsuz düşünme biz annelerin imtihanı bu mutlaka olacak buna inan inanmak başarmanın yarısı sakin ol ve umutla devam et olumsuz düşünme eminim iyi haberler çok yakında sadece vakti henüz değil demek ki kıymetli şeyler zor elde edilir ki değerleri bilinsin unutma

inan senin kadar üzüldüm arkadışım. ama unutma herişte bir hayır vardır.bende yıllardır uğraşıorum ama olmayınca olmuo. allahtan gelene isyan etmek doğru dill.seni çok ii anladığımı bil yeter.yalnız sana bir tavsiyem var.dün konuşmuştuk b konuyu seninle. bence sen bi rahim filmi çektir.bide doktor değiştir istersen ben senin anlattıklarına bakarak dokorunun pek ilgili olmadığını düşündüm yinede sen bilirsin.ben sadece bi öneride bulundm.kendini yıpratma olurmu canım .....

Back
X