- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.561
- 158
- Konu Sahibi Kibariyenin Annesi
Arkadaşlar merhaba. Adetim 10-13 gün gecikti. Tam bilmiyorum ne kadar geciktiğini çünkü korona aşılarından ve vajinusmus tedavisi sonrası cinsel ilişkiye başladıktan sonra adet düzenim mahvoldu. En son ne zaman cinsel ilişkiye girdiğimi hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle 4 Aralıkta girmiş olabilirim. Nişanlım da hatırlamıyor. Test yapacağım bugün ama korkuyorum ya hamileysem diye. Hiç hazır değilim evlenemeyiz bir sürü sınavlara gireceğiz şu anda hamilelik düşünmüyorum.
Her seferinde prezervatifle korunduk. Zamanında taktık, daha vajinama girmeden takıyordu. Sonrasında kontrol ederiz hep yırtık var mı akıntı var mı diye. Üçüncü doz aşımı 18 aralıkta oldım. Ondan da şüpheleniyorum. Tarlusal kullanmaya başladım bugün ikinci gün olacak. Bugün test yapacağım ama çok korkuyorum ya hamileysem diye. Nolur bana güzel şeyler söyleyin. Sıradan bir gecikme olsun bu.
Her seferinde prezervatifle korunduk. Zamanında taktık, daha vajinama girmeden takıyordu. Sonrasında kontrol ederiz hep yırtık var mı akıntı var mı diye. Üçüncü doz aşımı 18 aralıkta oldım. Ondan da şüpheleniyorum. Tarlusal kullanmaya başladım bugün ikinci gün olacak. Bugün test yapacağım ama çok korkuyorum ya hamileysem diye. Nolur bana güzel şeyler söyleyin. Sıradan bir gecikme olsun bu.