Hamile değilimdir değil mi?

Kibariyenin Annesi

ENTP
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
3.037
8.561
158
Arkadaşlar merhaba. Adetim 10-13 gün gecikti. Tam bilmiyorum ne kadar geciktiğini çünkü korona aşılarından ve vajinusmus tedavisi sonrası cinsel ilişkiye başladıktan sonra adet düzenim mahvoldu. En son ne zaman cinsel ilişkiye girdiğimi hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle 4 Aralıkta girmiş olabilirim. Nişanlım da hatırlamıyor. Test yapacağım bugün ama korkuyorum ya hamileysem diye. Hiç hazır değilim evlenemeyiz bir sürü sınavlara gireceğiz şu anda hamilelik düşünmüyorum.

Her seferinde prezervatifle korunduk. Zamanında taktık, daha vajinama girmeden takıyordu. Sonrasında kontrol ederiz hep yırtık var mı akıntı var mı diye. Üçüncü doz aşımı 18 aralıkta oldım. Ondan da şüpheleniyorum. Tarlusal kullanmaya başladım bugün ikinci gün olacak. Bugün test yapacağım ama çok korkuyorum ya hamileysem diye. Nolur bana güzel şeyler söyleyin. Sıradan bir gecikme olsun bu.
 
stresten olmuş olabilir. boşalmadıysa kalmazsınız
İnşallah öyle olsun. Çok stresli günlerden geçiyorum. Tezim yetişecek mi, yetişse de kabul edilecek mi, nişanlımın iş durumları vs vs. Yazdan beri böyle gecikmeli olmaya başladım reglimi. Çok kötü durumdayım. Yorumunuz için teşekkürler.
 
Tartusaldan önce keşke test yaptırsaydınız. Umarım o kadar korunmuşsunuz hamile değilsinizdir.
Ama gidip kan testi verin stres yaşamayın
 
Anladığım üzere gerektiği gibi korunmuşsunuz. Hamile değilsinizdir diye düşünüyorum ama test yapın içiniz rahat olsun. Aşıdan dolayı gecikmiş olabilir.
 
test yapmadan bilemezseniz.
Ben 6 senedir prezervatif ile korunuyordum. Hiç olmadı hamilelik korunmayı bırakıncada epey olmadi. Simdi 3 aydir yine prezervatifle korunuyorum kürtaj sonrası için hamile kalmadim. Içine boşalma olmadiysa, yumurtlama gününe denk.gelmediyse olmaz siz test yapin yinede
 
Teşekkürler hepinize ama korkuyorum nolur dua edin de olmayayım. O kadar zor bir süreçten geçiyorum ki. Bir an önce pat diye evlenecek zamanım yok asla. Çok korkuyorum.
 
Kızlar merhaba test yaptım. Tek çizgi çıktı. Şimdi emin olabilir miyim? Kan testi için bekleyeyim mi? Tarlusal kullanmaya devam demi?
Tek çizgi ciktiysa bence de aşıdan kaynaklı olabilir.
Bende de aşıdan dolayı gecikme olmuştu.
Bir gün gecikme yaşamam normalde şok olmuştum.
Kan testi için iyice rahatlasın diyorsa yarın versen bile olur yüzde yüz emin olursun.
 
Tek çizgi ciktiysa bence de aşıdan kaynaklı olabilir.
Bende de aşıdan dolayı gecikme olmuştu.
Bir gün gecikme yaşamam normalde şok olmuştum.
Kan testi için iyice rahatlasın diyorsa yarın versen bile olur yüzde yüz emin olursun.
Yani silik çizgi falan da yok tek çizgi direkt. Ama korkuyorum yine de 14 gün olacak geciktiği en son 23 kasımda oldum 28inde bitmişti. Ancak çok dikkatli korunuyoruz, yani prezervatifsiz sürtünme bile yapmıyoruz.

Haftasonu için bir kan verme işlemi yapabilirim. Teşekkürler ediyorum yorumunuz için. İnanın testi yapmak bile aşırı zordu.
 
Back
X