Hamile değilimdir değil mi?

Yani silik çizgi falan da yok tek çizgi direkt. Ama korkuyorum yine de 14 gün olacak geciktiği en son 23 kasımda oldum 28inde bitmişti. Haftasonu için bir kan verme işlemi yapabilirim. Teşekkürler ediyorum yorumunuz için. İnanın testi yapmak bile aşırı zordu.
Ben hamile olduğunu düşünmüyorum
Aşıdan kaynaklı olabilir genelde böyle duyuyorum yada bu kadar stres yaptığın için psikolojik olabilir.
Eğer kesin net olsaydı bu kadar gecikmeye net ikinci çizgi olurdu.

Ben hamile olduğunu düşünmüyorum
Aşıdan kaynaklı olabilir genelde böyle duyuyorum yada bu kadar stres yaptığın için psikolojik olabilir.
Eğer kesin net olsaydı bu kadar gecikmeye net ikinci çizgi olurdu.
Valla keşke üçüncü aşıyı koşa koşa yaptırmasaydım. Korkuyorum valla. İlk aşığı yaptırdığımdan beri böyle gecikme yaşıyorum ama bu sefer çok gecikti. Cumartesi jinekologa gideceğim sanırım.

Yani hiç sekmezdi benim. Üniversitede ultrason yaptırmıştım tertemizdi bir şeyim yoktu. 20-21 yaşındaydım o zaman şimdi 28 olacağım sorunlar başladı. Korkuyorum bu sefer de tam tersi yönden istediğim zaman da olmayacak diye.

Kadın olmak aşırı zor. Adet olmak da olmamak da. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Buradaki herkese teşekkür ederim bana yardımcı oldunuz cesaret verdiniz testi yapacak gücüm bile yoktu çünkü. Teşekkürler hepinize tekrar rabbim ne dilediğiniz varsa versin 😘😘😘😘

Güncelleme yapayım, bir gün biri okur lazım olur.

Toplam 3 hafta gecikmişti reglim. Bugün nihayet kavuştum reglime. 🥳 1 Ocak-6 Ocak arası tarlusal kullandım. Tam üç gün sonra regl oldum. Ayın 15ine Ali Ayhan hocadan randevu aldım gidecektim. Gitmeyeceğim randevuya ama şu sıkışık zamanım geçince gideceğim. O kadar zor bir süreçten geçiyorum ki yani derdimize dert eklendi şu süreçte. Tezime bakamaz oldum. Neyse şükür kavuşturana diyorum.

Aşı hakkında spekülasyon yapmak istemiyorum. Evet stresli bir dönemden geçiyorum ama aşıdan şüpheleniyorum. Aşı yaptırdıktan sonra gecikme yaşayan varsa ona umut olsun istiyorum yazdıklarım. İnşallah her işimiz rast gider ve doğru zamanda iyi zamanda bakabileceğimiz zamanda bebelerimizi kucağımıza alırız. Herkesi öpüyorum çok teşekkürler 😘😘😘😘

Back
X