Hamile değilmişim..

prenseslerdeaglar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
46
Puanlar
48
Gecen ay 20 tane idrar testi yaptim nerdeyse cok umutluydum bir kac tanesinde silik gibi geldi gozume kan verdim 0.2 çıktı ve sonrasında adet oldum. Daha yeni denemeye basladik ancak çevremde neredeyse herkes ilk ayinda ilk denemesinde hamile kaldı. Psikolojimi etkiliyor ne yapacağımi bilmiyorum 🥺

Gecen ay 20 tane idrar testi yaptim nerdeyse cok umutluydum bir kac tanesinde silik gibi geldi gozume kan verdim 0.2 çıktı ve sonrasında adet oldum. Daha yeni denemeye basladik ancak çevremde neredeyse herkes ilk ayinda ilk denemesinde hamile kaldı. Psikolojimi etkiliyor ne yapacağımi bilmiyorum 🥺
Yok valla askim moralini hiç bozma burda çok fazla ilk ayda gebe kalmayan var denemeye devam olana kadar burdayızzzz hshshd

bi relax askım hemen ilk kez hamile kalamayabilirsin 6 ayda da kalamayabilirsin bi bismillah sal kendini değerleein vs iyiyse zaten kendiliğinden olucaltır

Benim hiç bir sorunum yokken 5.ayda tuttu stres çok etkiliyo

20 tane test yapmak normal değil testlerin yemin etmesini bekleyemezsiniz 20 taneden 1 tanesi de yalancı pozitif vermiş lütfen stres yapmayın bu hamile kalmanızı gerçekten geciktirecektir ve tavsiyem adetiniz gecikmeden 1 tane bile test yapmayın çünkü her test yaptığınızda kalbiniz kırılıcak hayal kırıklığına uğrayacaksınız Buda sizi çok strese sokucak sizin bedeniniz stres altında üriyemez organlarız hayatta kalma moduna geçer stres altında bu süre içersinde siz stresliyken vücudunuz yeni bir canı filizlendiremez o yüzden stres yapmayın kafayada takmayın ne zaman bebek fikrini aklından çıkarır ne stres yapmazsan o zaman bebeğin sana gelicek

20 tane test yapmak normal değil testlerin yemin etmesini bekleyemezsiniz 20 taneden 1 tanesi de yalancı pozitif vermiş lütfen stres yapmayın bu hamile kalmanızı gerçekten geciktirecektir ve tavsiyem adetiniz gecikmeden 1 tane bile test yapmayın çünkü her test yaptığınızda kalbiniz kırılıcak hayal kırıklığına uğrayacaksınız Buda sizi çok strese sokucak sizin bedeniniz stres altında üriyemez organlarız hayatta kalma moduna geçer stres altında bu süre içersinde siz stresliyken vücudunuz yeni bir canı filizlendiremez o yüzden stres yapmayın kafayada takmayın ne zaman bebek fikrini aklından çıkarır ne stres yapmazsan o zaman bebeğin sana gelicek
Guzel yorumunuz icin tesekkur ederim. Yeni bir hobi edinmeyi düşünüyorum örgü gibi kafami bosaltmak icin

Bu dusunce hic normal degil bence mantikli dusunun zaten bu sekilde olacagi varsada olmaz. Stres hormonlari direk etkiliyor. Yariş degil bu herkes kalmis bende kalmam lazim gibi bisey degil.

Kaç yaşındasınız, ne kadardır evlisiniz?

İlk seferde hamile kaldılar düşüncesi çok yanlış. Herkesin bedeni farklı bu kıyas neden ki. Kıyas her konuda çok tehlikelidir bunu bi bırak önce.
Yumurtlama günlerini takip et, almadıysan ovülasyon testi al mutlaka.

ilk ayında ilk denemesinde gebe kalan kişi sayısı o kadar az ki aslında, burda da görüceksin insanlar aylar hatta yıllarca deneyebiliyorlar. ben de yeni başladım, ilk denememde kimyasal gebelik yaşadım ama karalar bağlamadım çok şükür. her şeyin doğru zamanı var, yumurtlama zamanına göre 3 gün bekleyip sonrasında gün aşırı ilişki şeklinde denersen ihtimalleri arttırırsın.

İlk seferde hamile kaldılar düşüncesi çok yanlış. Herkesin bedeni farklı bu kıyas neden ki. Kıyas her konuda çok tehlikelidir bunu bi bırak önce.
Yumurtlama günlerini takip et, almadıysan ovülasyon testi al mutlaka.
Bu ay da negatif olursa alicam mutlaka

Hiç bozmayın moralinizi çevrenizden de birileri gerçeği söylemiyor. Kime sorsak herkes ilk aydan hamile maşallah 😂 ben bir hamilelik muhabbetinde birisine 4.denemede hamile kaldığımı söylediğimde bizim ilk aydan şansımız yaver gitti demişti ama birkaç ay sonra eşlerle beraber dışarı çıktığımızda o kişinin kocası bebekleriyle alakalı konuşurken valla zormuş bu işler bir ara acaba çocuğumuz olmayacak mı diye moralim bozulmuştu dedi. Yani eşi ilk aydan hamile kaldım derken yalan söylüyormuş :)

İlk gebeliğimde 6. Ayda hamile kaldım, ikinci ilk denemede oldu bence stres çok büyük etken her ay regl oldum diye üzülüyordum ne zaman kafaya takmadım hamile kaldım

çevremde neredeyse herkes ilk ayinda ilk denemesinde hamile kaldı.
Hemen sizi rahatlatayım bu ay benim de ilk denememdi ve dün regl oldum, yani herkesin ilk aydan olmuyor :)

Stres yapmayın hayırlısıyla Rabbim kucağımızı boş bırakmaz inşallah 🙏🏻

Back
X