Hamile değilmişim

ya ozaman hemen panik yapma lütfen herkesin ki farklı olabilr belki o arkadaşın son regl tarihini bilmiyordur ne bilim herkeste bir belirti olacak diye bi kaide yok genelde olur ama sen bi telaş yapma sakin ol eger degilsen bile bu kadar yıpratma kendini ..lütfen üzme canını ..

Eczanelerde ya da evlerde hazır test kitleri yardımıyla uygulanan idrarda gebelik testlerinin güvenilirliği üretici firma tarafından her ne kadar % 99 olarak belirtilse de yapılan çalışmalar özellikle adet gecikmesinin 10 günden daha az olduğu durumlarda hata oranının % 50”lerde olabileceğini göstermektedir (“Hata” genellikle testin hassasiyetinin düşük olması nedeniyle varolan bir gebeliği saptayamaması şeklinde olmaktadır. Ancak tam tersi de mümkündür).

canım herkesin bünyesi farklı oluyor herkesin belirtisi olucak diye şart yok...bak kk dan bi arkadaşın hiç belirtisi olmadı....sen kendini çok erken bırakmışsın bekle regli gününü

Yani adet gecikmesinden 10 gün sonra test edin diyorlar daha senin adetin gecikmemiş bile.

hayır idrar testinde gebeligin görünebilmesi için en az bi üç gün gecikme şart seninde öteki mesajda yazdıgın gibi gebelik hormonu olan hcg nin idrarda görünmesi geç oluyor ama kanda dersen tamam ama idrarda şimdi görünmez ...

ya hepinizde ALLAH RAZI OLSUN KIZLAR İNANIN NE ANNEM VAR ŞUAN YANIMDA NE EŞİM ZATEN

HER SIKINTIMI ÜZÜNTÜMÜ TEK BAŞIMA YAŞARIM BEN...ŞİMDİ SİZLER VARSINIZ ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN

TAMAM ADET GÜNÜNÜ BEKLEYELİM BAKLAIM İNŞALLAH ALLAHIM İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR..

KIZLAR ANLAYIN BENİ ZATEN BORCUMUZ BİR SÜRÜ VE BİZ BEBEK İÇİN BU YOLA BAŞ KOYDUK....BORCUN YANI SIRA

AMELİYAT MASRAFLARI

AŞILAMA

İLAÇ PARASI DOKTOR PARASI TAHLİLİ DERKEN 0=0 KALIYORDUK ...

ŞİMDİ DOKTOR TÜP BEBEK DEDİ....ÇÜNKÜ YUMURTALIKLARIM BOZUKMUŞ...HERALDE BAYA BİR BEKLEMEM LAZIM..

moralini bozma.kendini toparla.ben ilk bebeğimi kaybettim kalbi durdu,kürtaj oldum.10 gün beklettim,alınmasına direndim ama beni zehirlediği için alındı.her gün ağladım üzüldüm.kahroldum.ama sabrettim.her dakika testlerle gezdim.6 ay bebeğim olmadı.6 aysonra adetime 5 gün kala testte pozitif çıktı,ama emin olamadım tabii adetimin gecikmesini bekledim,gecikti gene emin olmadım,gittim kan tahlili yaptırdım.emindim artık.şuan 6 aylk hamileyim.bunları anlatmamın nedeni,bazı insanların bünyesi farklı.ben + çıktığı halde emin olamadım.senin de daha bir hafta varmış.bu kadar ümitsiz olursan,kendine zarar verirsin.kendini topla ve dua et bol bol.seni çok iyi anlıyorum ama bekle biraz daha.

moralini bozma.kendini toparla.ben ilk bebeğimi kaybettim kalbi durdu,kürtaj oldum.10 gün beklettim,alınmasına direndim ama beni zehirlediği için alındı.her gün ağladım üzüldüm.kahroldum.ama sabrettim.her dakika testlerle gezdim.6 ay bebeğim olmadı.6 aysonra adetime 5 gün kala testte pozitif çıktı,ama emin olamadım tabii adetimin gecikmesini bekledim,gecikti gene emin olmadım,gittim kan tahlili yaptırdım.emindim artık.şuan 6 aylk hamileyim.bunları anlatmamın nedeni,bazı insanların bünyesi farklı.ben + çıktığı halde emin olamadım.senin de daha bir hafta varmış.bu kadar ümitsiz olursan,kendine zarar verirsin.kendini topla ve dua et bol bol.seni çok iyi anlıyorum ama bekle biraz daha.

desteğin için sağol canım bebişinide rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bana

adet gününü bekle artı adet günün 10 gün geçetikten sonra testi yap.

EVET HAKLISIN SELOŞCUM

öyle yapayım ama hiç artık içimde heyecan kalmadı o tek çizgiyi gördüm ya ...

umudum sanki yine yerlerde sanki hiç anne olamayacakmışım gibi

evet herşeyin hayırlısı....

Haydaaaa..adetine daha 8 gün var, belli olmaz ki şimdiden..
Acele etme böyle..
Üzülme bekle hele bakalım..

ınşallah hamilesindir bak oruçlu ağzımla dua ediyorum sana inşallaaahh...

Sana ve isteyen herkese Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin amiin.

Haydaaaa..adetine daha 8 gün var, belli olmaz ki şimdiden..
Acele etme böyle..
Üzülme bekle hele bakalım..

İnşallah hamilesindir bak oruçlu ağzımla dua ediyorum sana inşallaaahh...

Sana ve isteyen herkese Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin amiin.

allah razı olsun deniz güneşcim inşallah şuanda tek istediğim bu

dualarına ihtiyacım var
........

canım adetine daha 8 gün var belli olmaz ki idrar tahlilinde çok erken çünkü.
ben adet olaccagım gün yapmıştım o zaman bile belli belirsiz çıkmıştı.

belirtilere gelince herkes aynı belirtileri yasamıyo canım,biraz daha sabır, bi adet günün gelsin bakalım
inş. Rabbim gönlüne göre verir...:Saruboceq::teselli:

testi cok erken yapmissin daha 9 günün var henüz kanda bile cikmayabilir öyle olsa doktorun erken yap derdi degilmi
hem beterin beteri vardir
benim gibi 7 kez tüp bebek yaptiripta tutmasaydi ne yapacaktin

canım kendini üzme toparla.ben de dua edicem inşallah en kısa zamanda meleğini hissedersin.rabbim sağlıkla, karnına koysun bebeğini :))

çok takıntı hale getirmemelisiniz
bilirsinizki bunun başıda psikolojiktir..
dilerim tez zamanda Allah ım sizede hayırlı evlat nasip eder..

Daha çok erken her insanın bünyesi farklıdır, hem 6 günün kalmış en sağlıklısı adet gecikmesidir canım mecbur gecikmesini bekleyip sonra test yap.
Şuan ki heyecanını sıkıntını üzüntünü anlıyorum ama ne kadar böyle üzer sıkarsan kendini bebeğin senden okadar uzaklaşır. Beynimiz hormonlarımızı etkiliyor canım malesef. Daha sakin olmamızda fayda var.. İnşallah bebeğin seninledir. Hem hamile olupda eczaneden alınan testlerde pozitif göremeyenlerde var bu ihtimali düşün ve rahat olmaya çalış Allah büyük elbet vardır zamanı herşeyin hayırlısı olsun..

kızlar elim ayağım titriyor moralim çok bozukk....

şuan ağlamaktan yoruldum....adetime daha 8 gün var bende meraktan ölücem artık dedim..

gittim eczaneden gebelik testi aldım......sonuç negatif...

burda okudum gebeliğine 1 hafta kala test yapmış benim gibi hamile çıkmış

bende 8 gün kala yaptım sonuç negatifff negatifffffffffffff

gülüm olur mu öyle şey allah iyiliğini versin,ben pztsi yaptım biri silik çıktı bugün yaptım aynı markadan çıkmadı,benim de 5 günüm var,:teselli:

Oldu canım..Şeyin:kedi: hemen ertesi günü alıp test yapsaydın bariii.Kız Allah seni ne yapsın..Benim 5 gün geçmişti gene çıkmadı...
Adet gününü bekle geçsin..Ondan sonra Kan testi yaptırırsın..En azından ondan kesin sonuç çıkıyor..
Hatta benim kan testinde çıktı da sonra yine ecz.test alayım deniyeyim dedim..Çok silik belli bile değildi hala ikinci çizgi..Ecz.den alınan her teste güvenme...

Hayırlısı olsun arkadaşım...
biraz vücudunuzu dinlendirin,kafanızı dinlendirin ve
rahat olduktan sonra tedaviye başlayın...
Allah gönlünüze göre versin...
sevgiler...

Arkadaşım, testlere pek güvenme ben ikinci hamileliğimde o kadar test yaptım evde ama hepsi negatif çıkmıştı, hemde adetimi 15 gün falan geçmesine rağmen,
Biraz daha sabret ve hastanede yaptır testi, böylece boşuna üzülmemiş olursun,
İnşallahhh hamilesindir, bu mübarek günlerde bütün kalbimle diliyorum.

çok takıntı hale getirmemelisiniz
bilirsinizki bunun başıda psikolojiktir..
dilerim tez zamanda Allah ım sizede hayırlı evlat nasip eder..

Daha çok erken her insanın bünyesi farklıdır, hem 6 günün kalmış en sağlıklısı adet gecikmesidir canım mecbur gecikmesini bekleyip sonra test yap.
Şuan ki heyecanını sıkıntını üzüntünü anlıyorum ama ne kadar böyle üzer sıkarsan kendini bebeğin senden okadar uzaklaşır. Beynimiz hormonlarımızı etkiliyor canım malesef. Daha sakin olmamızda fayda var.. İnşallah bebeğin seninledir. Hem hamile olupda eczaneden alınan testlerde pozitif göremeyenlerde var bu ihtimali düşün ve rahat olmaya çalış Allah büyük elbet vardır zamanı herşeyin hayırlısı olsun..

gülüm olur mu öyle şey allah iyiliğini versin,ben pztsi yaptım biri silik çıktı bugün yaptım aynı markadan çıkmadı,benim de 5 günüm var,:teselli:

Oldu canım..Şeyin:kedi: hemen ertesi günü alıp test yapsaydın bariii.Kız Allah seni ne yapsın..Benim 5 gün geçmişti gene çıkmadı...
Adet gününü bekle geçsin..Ondan sonra Kan testi yaptırırsın..En azından ondan kesin sonuç çıkıyor..
Hatta benim kan testinde çıktı da sonra yine ecz.test alayım deniyeyim dedim..Çok silik belli bile değildi hala ikinci çizgi..Ecz.den alınan her teste güvenme...

Hayırlısı olsun arkadaşım...
biraz vücudunuzu dinlendirin,kafanızı dinlendirin ve
rahat olduktan sonra tedaviye başlayın...
Allah gönlünüze göre versin...
sevgiler...

Arkadaşım, testlere pek güvenme ben ikinci hamileliğimde o kadar test yaptım evde ama hepsi negatif çıkmıştı, hemde adetimi 15 gün falan geçmesine rağmen,
Biraz daha sabret ve hastanede yaptır testi, böylece boşuna üzülmemiş olursun,
İnşallahhh hamilesindir, bu mübarek günlerde bütün kalbimle diliyorum.

evet hepiniiz tek tek haklısınız galiba ben çook taktım...

adetimin geçmesini beklemeliyim...

doğru ama işte beni bilirsiniz......

ama kafayı rahatlatmaya çalışıcam emin olun vallahi ...

hiç düşünmicem hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç..

nasıl olsa negatifide almışım

moreelmaaaan çökmüşümm daha takmıcamm...

canım kendini üzme toparla.ben de dua edicem inşallah en kısa zamanda meleğini hissedersin.rabbim sağlıkla, karnına koysun bebeğini :))

testi cok erken yapmissin daha 9 günün var henüz kanda bile cikmayabilir öyle olsa doktorun erken yap derdi degilmi
hem beterin beteri vardir
benim gibi 7 kez tüp bebek yaptiripta tutmasaydi ne yapacaktin

canım adetine daha 8 gün var belli olmaz ki idrar tahlilinde çok erken çünkü.
ben adet olaccagım gün yapmıştım o zaman bile belli belirsiz çıkmıştı.

belirtilere gelince herkes aynı belirtileri yasamıyo canım,biraz daha sabır, bi adet günün gelsin bakalım
inş. Rabbim gönlüne göre verir...:Saruboceq::teselli:

evet kızlar haklısınız doğru erken diye düşünüyorsunuz dimi tamam beklicem 8 gün kaldı

umarım çook çook iyi bir sonuç alırımm

güzelim kesin sonuç için adetinin geçmesi lazım bende adetime zaman varken yaptım hep negatifti adetimin zamanı geçti kopkoyu 2 kırmızı şimdi 10 haftam bitti darısı sizlere sıkma kendini bukadar çok gergin hissediyorum seni..

bence abartıyorsun herkesin bunyesi farklı benim adetim 7 gun geçti ancak testte çıktı.8 gun var daha bekle adetin geçsin...

Back
X