Hamile degilmisim :((

sosyolog35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
205
1
26
İzmir
Arkadaslar bu ay ilk kez karar verdik ve elimizden geleni yaptik yumurtlama donemimizi hesapladik yumurtlama donemimden sonra sag kasigimda agri batma geceleri uyusma, hatta uykudan uyandiracak kadar aciyordu, akintilarim basladi oyle cok umitlendik ki tam 11 tane test yaptik birisinde silik cizgiyi gorduk ama digerlerinin hepsi negatifti ve sonunda adet gunum geldi catti 1 gun gecmisti kan verdim heyecanli bekleyis sona erecekti artik ve ogrendik ki sonuc negatif hemde cok dusuk bir degerle sat 1 agustos ve hala adet olmadim cok uzuldum cok :(( insallah bende cift cizgiyi gorurum bir gun...l Ama kasiklarimin neden agridigini ve hala neden adet olmadigimi bilmiyorum boyle seyler yasayan var mi aranizda????

evet bende de hamile kalmadan önceki ayda bildiğin bütün hamilelik belirtilerini yaşadım gittim test yaptım negatif ilk defa böyle belirtiler yaşamıştım ama hamile değilmişim sonra adet oldum adet biter bitmez k.doğuma muayeneye gittim kasıklarım ağrıdı diye birşey yok dedi muayene edip bana idrar yollarında enfeksiyon olabilir ürolojiye git dedi ben 1-2 hafta sonra dahiliyeye gittim bütün tetkikler yapıldı B12 eksikliğinden başka birşey çıkmadı yani kasık ağrım niye oldu bilemiyorum ama dahiliyeye gittikten 1-2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim dilerim ki sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun ama acele etme nolur bende olsun olsun diye tutturdum şimdi yatak döşek yatıyorum ilk günden beri zor geçiyor hamileliğim düşük tehlikesi ardından kasık ağrıları bazı geceler ağrıdan uyuyamıyorum acele etme ve hayırlısını dile

Son düzenleme:
canım ilk denemeden neden bu kadar üzüldün ki ??gerçi ilk denemesinde olanlarda çok ama
olur inşallah bu kadar çok takma gecikmede belki kendini çok hazırlamandandır
birde ilk korunmasız ilişkiden sonra hormonal dengede bozulmuş oolabilir

evet bende de hamile kalmadan önceki ayda bildiğin bütün hamilelik belirtilerini yaşadım gittim test yaptım negatif ilk defa böyle belirtiler yaşamıştım ama hamile değilmişim sonra adet oldum adet biter bitmez k.doğuma muayeneye gittim kasıklarım ağrıdı diye birşey yok dedi muayene edip bana idrar yollarında enfeksiyon olabilir ürolojiye git dedi ben 1-2 hafta sonra dahiliyeye gittim bütün tetkikler yapıldı B12 eksikliğinden başka birşey çıkmadı yani kasık ağrım niye oldu bilemiyorum ama dahiliyeye gittikten 1-2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim dilerim ki sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun ama acele etme nolur bende olsun olsun diye tutturdum şimdi yatak döşek yatıyorum ilk günden beri zor geçiyor hamileliğim düşük tehlikesi ardından kasık ağrıları bazı geceler ağrıdan uyuyamıyorum acele etme ve hayırlısını dile

İnsan basina ilk kez gelince psikoljik olarak oyle hazirlaniyor ki bir de belirtiler olunca cok umitlendim hatta istemedigini soyleyen esimin bile olmadigimi ogrendiginde gozleri doldu :( cok etkilendik ikimizde elimizde olmadan olsun tabiki hayirlisi neyse o olsun bikac gun sonra kabullenrim insallah .... Allahim insallah sanada bebegini saglikla kucagina almayi nasip eder ...

canım ilk denemeden neden bu kadar üzüldün ki ??gerçi ilk denemesinde olanlarda çok ama
olur inşallah bu kadar çok takma gecikmede belki kendini çok hazırlamandandır
birde ilk korunmasız ilişkiden sonra hormonal dengede bozulmuş oolabilir

Bir yildir korunuyorduk sanki ilk korunmasiz iliskide hamile kalcakmisim gibi dusunuyordum ve oyle olmadigini gordum cok umitlenmistik ve cok istemistik bilmiyorum bir kac gune atlatirim insallah:)

Back
X