hamile değilmişim:(

Ben bi kadına gittim karnımi göstermeye sen hamilesin dedi 1 buçuk aylık. Ama adet oldum dedim üstüne olmuşsun dedi ve 15 gün arayla oldum o adetide. 1 buçuk aylık diyince diğer hastalığıma 1 hafta varken kan testi yaptırdım negatif çıktı hastalığımin geçmesini mi bekleyip yaptirmaliydim acaba. 1 buçuk aylık diyince çıkar dedim bende acele ettim. Bugün de hızlı idrar testi aldım hasta olmazsam onu yapacam ama kafam çok karıştı
Kaç para verdiniz bu kadına?

Ben bi kadına gittim karnımi göstermeye sen hamilesin dedi 1 buçuk aylık. Ama adet oldum dedim üstüne olmuşsun dedi ve 15 gün arayla oldum o adetide. 1 buçuk aylık diyince diğer hastalığıma 1 hafta varken kan testi yaptırdım negatif çıktı hastalığımin geçmesini mi bekleyip yaptirmaliydim acaba. 1 buçuk aylık diyince çıkar dedim bende acele ettim. Bugün de hızlı idrar testi aldım hasta olmazsam onu yapacam ama kafam çok karıştı
Doktora gitmeyi deneseniz kadın ultrason cihazı yutmadıysa sallamış şöyle insanlara para vermeyin umutlarınızla oynatmayın

Ben hamilemiyim diye gitmedim ki karnimda egrilik varmi diye gittim kadin da hamilesin diye şok oldum ama kafam karıştı işte

Ben hamilemiyim diye gitmedim ki karnimda egrilik varmi diye gittim kadin da hamilesin diye şok oldum ama kafam karıştı işte
Karında eğrilik ne demek?
Bir sağlık sorununuz varsa doktora gidin. Boş yere para verip saçma sapan teşhislerle dönüyorsunuz

Ben nickinize bakarak hamile degilsiniz diyorum hayirli zamanda gelsin bebeginiz.

Zaten millet aptal o yüzden okuyup doktor oluyor kadın doğumlu oluyor onca emek veriyor. Bunun yerine gidin kendini alım za nedenlere dokunsun karniniza söylesin hamile misin değil misin. Bir de yıl 2017.

Ay yok artik.
Daha yumurta dollendiyse bile rahme yerlesmedi hcg salgilanmaya baslamadi.
Kanda ne cikmasini bekliyordunuz ki.
Biraz sabir.

Adetime daha8 gün var ama bn bugün gidip kan testi yaptım hamile değilim çok mutsuxum o kadar haysl kurmuştum
Ben adetime 10 gun kala kan testi yapmistim negatifti.adetim 2 gun gecti idrar testi yaptim yine negatif adet geceli 5 gunu yaptim pozitif.adetin gecmeden test yapma

Zaten millet aptal o yüzden okuyup doktor oluyor kadın doğumlu oluyor onca emek veriyor. Bunun yerine gidin kendini alım za nedenlere dokunsun karniniza söylesin hamile misin değil misin. Bir de yıl 2017.
Kadın sadece tahmin etti illa hamilesin falan demedi bende ardından hemen doktora gittim zaten alim demiyoruz bizde

Back
X