Hamile değilmiyim ):

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
133
Selam arkadaşlar. Ben geçen ay 4-5 gün geçikmeyle 28 haziranda adet olmuştum adetim bittikten 2 gün sonra eşimle birliktelik yaşadım 2 gün bazen bir gün arayla birliktelik yaşadık yumurtlama zamanımda birliktelik yaşadık şuan adetime geçikmezse 3 gün var ve erken gebelik testi (PREDİCTOR) aldım sonuç negatif çıktı eczacı bayan çok kesin konuşmustu ben negatif çıkarsa kan tahlili yaptırmama gerek var mı sizce dedim yok bile demişti. Ama benim kasıklarımda ara ara ağrı var ve midemde hafif hafif bulantılar oluyo ara sıra sizce idrar testinin yanılma payı var mı adetim geçerse kan tahlili yaptırıyım mı hamile olabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Cnm idrar testinin yanilma payi elbette var. Daha bir de hastaligina 3 gun varmis. Ama hamilelik belirtileri icin de erken. Belirtiler hastalik gecikmesinden sonra basliyor. Mide bulantilari 6.haftadan sonra. Yani ben belirtilere bakarak hamilesin diyemem ama idrar testi negatif cikti diye deilsin de diyemem. En iyisi hastaligin gecikirse kan ver veya merak ediyorum dayanamam 3 gun diyosan hemen git kan ver. Kesin sonuc.... Hayirli haberler alirsin insallahh....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah razı olsun canım heycan yapıyorum elimde olmadan ama içimi rahatlattın peki hemen yarın gidip kan versem daha adetime 3 gün var hamileysem kanımda çıkar mı ?

Allah razı olsun canım heycan yapıyorum elimde olmadan ama içimi rahatlattın peki hemen yarın gidip kan versem daha adetime 3 gün var hamileysem kanımda çıkar mı ?

Tabi cikar. Beta hcg yukselmeye bebek rahme duser dusmez baslarmis. En fazla daha dusuk bir deger gorursun. Zaten 2-3 kere birer gun arayla kanda beta hcg baktiriyorsun. Yukseldigini gormek istiyorlar ki kimyasal gebelik ihtimali ortadan kalksin. Degerin gebelik olabilecek bir degerse 2 gun sonra tekrar vermeni solicekler. Hadi isallahh ☺️

Inşallah hemen randevu aliyim hastaneden tekrar teşekkür ederim sonuçu sizinle paylaşıcam :)

Inşallah hemen randevu aliyim hastaneden tekrar teşekkür ederim sonuçu sizinle paylaşıcam :)

Merakla bekliyorum. Hayirli haberler almani diliyorum... Iyi sanslar 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…