• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olma intimalim var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tmmzgns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
28
Merhaba arkadaşlar, çok tedirginim ve bilgilerinize ihtiyacım var. 18 Mart'ta adet gördüm, 11-15 Nisan arası korunmasız ilişkilerim oldu ve hemen ardından 16 Nisan'da normal, pıhtılı adet gördüm. 9 Mayıs'ta ise korunmalı bir ilişkim oldu başka da ilişki olmadı. Forumda "Regle yakın ilişkiden hamile kalırsan o ay yine adet görürsün, sonraki ay adet olamazsın" tarzı yorumlar okudum ve kafam çok karıştı. Şu an adetim 3 gün gecikti. Dün yaptığım Predictor Early erken gebelik testi negatif çıktı. Dün hafif kahverengi-pembe bir leke geldi ama devamı olmadı. Yaklaşık beş gündür de adet sancısı gibi karın ağrım var ama hala sökülemedim. Nisan ortasındaki o ilişkiden hamilelik ihtimali var mıdır,

1 ay geçti üzerinden, yok denecek kadar düşük bence ihtimali. Stres yapıyor olabilirsiniz.

1 ay geçti üzerinden, yok denecek kadar düşük bence ihtimali. Stres yapıyor olabilirsiniz.
Regle yakın ilişkiden hamile kalırsan o ay yine adet görürsün, sonraki ay adet olamazsın muhabbeti doğru mu peki sizce hiç böyle bir şeye sahit oldunuz mu tam bir gün bile degil bir kaç saat sonra regl oldum ilişkiden sonra

Regle yakın ilişkiden hamile kalırsan o ay yine adet görürsün, sonraki ay adet olamazsın muhabbeti doğru mu peki sizce hiç böyle bir şeye sahit oldunuz mu tam bir gün bile degil bir kaç saat sonra regl oldum ilişkiden sonra
Benım regla yakın ilişkim oldu ve gebe kaldım. O ay da regl olmadim. Siz üstüne görme dedikleri şeyden bahsediyorsunuz. Düşük bir ihtimal.

Yani regli döneminde döllenme olmuş olsa, en son yaptığınız test pozitif verirdi demek istedim. Döllenmeden on gün sonra pozitif vermeye başlıyor çünkü.

Yani regli döneminde döllenme olmuş olsa, en son yaptığınız test pozitif verirdi demek istedim. Döllenmeden on gün sonra pozitif vermeye başlıyor çünkü.
regl oldum bugun🥰☺️ cok tesekkurler mesajlarınız icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X