Hamile /doguranlar Arkadaslar,nasil bir duygudur karninda/kollarinda bir can tasimak

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Arkasalar bir yil oluyor cocugum olmayali ve hic hamile kalmadimda..

Ve ben cok merak ediyorum nasil bir duygudur??

nasil isterseniz öyle tarif edin ama edin lütfen :)

belirtileri pek olmayan veya hic olmayanlar siz ne hisediyorsunuz?

Veeee annelerimiz ya sizler?

Mrb tatlım!Benim ilk hamileliğim,3 yıllık evliyim,bir süre tedavi oldum ve çok şükür Rabbim bize de nasip etti bu duyguyu..!inş her isteyene de hayırlısıyla yaşatır bu güzelliği..!bende aynı senin gibi çok özenirdim,bir hamile gördüğümde nasıl içim giderdi bilemezsin,sonra bazı problemler çıkınca çok üzüldüm ama çok şükür mucizem geldi kondu göbüşüme.önceleri pek bişey anlamıyosun ama hele de kıpırtılarını hissetmeye başlayınca dünyalar senin oluyo,bana sorarsan bebeğimin bir tekmesini bile hissetmek bu dünyada yaşayabileceğim en büyük mutluluk..!onun gibi hiçbirşey beni mutlu etmiyor,aynı zamanda delicesine korkuyorum,ona bişey olucak diye,Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla sıhhatle yavrumu kucağıma almayı nasip etsin,ona sağlıklı ömürler versin inanki başka hiçbirşey istemiyorum..!İnş hayırlısıyla isteyen herkese Allahım bu duyguyu nasip eder cnm..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…