Doğuma Hazırlık Hamile gecelik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar doğum için hastanede giyebileceğim geceliği internetten almak istiyorum
Bildiğiniz online site varmı

ttlım site desen cok ama sen yıne de gormeden alma derım ben
evın nerede bılmıyorum ama gorumcem ıkıyıldızın urunlerını satıyor
kalıtelerı de muhtesem basaksehır 4. etap pazarına gıdebıleceksen
eger Perşembe-Pazar gunlerı tezgah acıyor. S sokagına ugramanı tavsıye ederım.

canım Çankırıdayım ben ve burası küçük bir yer çeşit yok pek fazla zaten 4 aydır burdayız heryeride bilmiyorum o yüzden internetten almak zorundayım

canım Çankırıdayım ben ve burası küçük bir yer çeşit yok pek fazla zaten 4 aydır burdayız heryeride bilmiyorum o yüzden internetten almak zorundayım

Aynı sorun bende de var. Bende ufacık bi ilçede doğu görevi için bulunuyorum 3 senedir burdayım ama burda kafama göre alışveriş yapabileceğim seçebileceğim uygun bi yer yok.
Sanırım çoğu alışverişimi internetten yapmak zorunda kalacam.Görmeden zor olacak ama mecburen napim. Daha önceden alışveriş yapanlar fikir verirse çok makbule geçecek benim için de.

kızlar ben de küçük bi şehirdeyim ve çoğu alış verişimi internetten yaptım, ben geceliğimi şu adresten aldım bi bakın isterseniz
Mark-ha.com. bayan gecelik

bi de relaxshop diye bi site var ama ben istediğim gibi bişey bulamamıştım orda...

Ben de pijama shop sitesinden aldım. Bir tane de minimoyda tuba gecelik vardı ordan almıştım.

bende aynı dertten muzdaribim bulunduğum yerde çeşit yok olanlarda çok pahalı fazla seçenek olmadığı için .. ben ıd nin pijamalarını kullanıyorum memnunum onlarında lohusa pijaması var sade ama göğüs kızmı açılmıyo sırf bu yüzden sipariş veremiyorm :5: malum emzirirken zor olur

Back
X