hamile gibi hissediyorum kendimi ...

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.755
78
688
İstanbul/Antalya
kızlarrrrrrrrr

acilll adetim 2gün geçtiiiii

ve siteye giremedim deli olucam,

hiç bu belirtileri yaşamamıştım ,

göğüslerim şişti çok acıyor ve ucuda acıyor bazen ucu kaşınıyor çok az (adetime 1hafta kala acımaya başladı ama rahatsız etmiyordu 3-4gündür yoğunlaştı)

2-3gündür adet olacakmış gibi sancım var tuvalete gidiyorum bişey yok,

ve 10gündür sol kasığımda nereyde sürekli çok hafif bir batma var

sürekli acıyorum,midem kazınıyor.

uykuyada düştüm biraz

sizce olabilirmi??

allahım lütfen bu kez hamile olayım ama hislerim bu kez çok kuvvetli:emir_bebek:

Vallahi belirtiler şahane.. umarım dediğin gibi çıkar. Rab gönlüne göre ama hayırlısını versin. Umarım beklentin mutluluğa dönüşür.

seda sarı canım neden test yapmadın adetınden 2 günde geçmiş diyosun.test yaparsan çıkarr ve sende stresten kurtulmuş olursunn .Biliyorsunki gebelik ve adet belirtileri birbirine çok benziyor

bide dünden beri kabızlık başladı sanki offya bu kezde adet olursam çok moralim bozulacakk
,

kızlar 29ekimde 2.evlilik yıldönümüm hediyem bana gelsin istiyorum,

eşimin eline karnıma koyup senin hediyen burda demek istiyorum

2günde idrar testi gösterirmi 10gün geçmesi gerekmiyormu

bende 5gün gecıktı ıdarar test yaptım ve posıtıf cıktı o gün kan testı yaptırdım deger 186 yanı 2haftalık hamıleyım (su an 3hafta) artı adetıme 1gün kala kan testı yaptırdım deger 1.70 negatıf :1shok: demek ıstedıgım erkenden hıc bır test yaptırmayıngamyoncuiremsu

Canim ayni belirtiler bende de vardi ümitlendirmek istemem ama inşallah hamilesindir bence test yaptir çikar saniyorum çünkü ben tam adet günümde yapmiştim çikmişti hadi hayirlisi. Rabbim gönlüne göre versin.

canim belirtilerin hamilelik belirtilerine cok benziyor ...ama bu belirtilerin cogu adet olacagin zaman da olur...ama 2 gun gecti diyorsun insallah hamilesindir...degilsen de uzulme insallah obur ay olur...

ya seni ümitlendirmek istemem ama belirtilerin aynı benim yaşadığım belirtiler ben adetim 5 gün gecikince 5.günde test yaptım çıktı silikti ikinci çizgi emin olmak için kanda baktırdım aynı gün çıktı yani sende hemen kan testi kesin sonuç alırsın ve rahatlarsın beklemk zordur bılırım hadi hayırlısı gzüel haberlerini bekliyomkaydirigubbakcemile3

belirtilere pek takılma bence çok yanıltıcı olabiliyor korunmayı bıraktığım zamanher ay aynı belirtileri yaşayıp adet oldum hamile kaldığım ay ise hiçbir belirti yoktu günüme bir gün kala dayanamayıp test yaptım varlayok arası bir çizgi çıktı ertsi gün kan testi 113 tü hiçbir belirtim yoktu hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta sonra belirtilerim başladı benim bence hemen idrar tesri al ve yap 2 gün geçmiş

Back
X