hamile gibi hissediyorum. şaşkın bir durumdayım.

gizem00

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
297
0
96
Aydın
Kızlar sabahları yaşadığım mide bulantmdan dolayı gebelik testi yaptırdım. ve silik bir şekilde pozitif çıktı. emin olamadım. yanlış mı yaptım diye. dün tekrar yaptım bu sefer belirgin bir çift çizgi var. şaşkın bir durumdayım 2 aylık evliyim. bu kadar erken olması şarşıtıyor beni. hazırlıksızım diyebilirim.

Hayırlısı olsun ve bir dr kontrolünden gecmelisin.şaşkınlık kısa sürede heyecan ve sevince yerini bırakır...kalp atışlarını duyduunda her şeyin merkezien yavrunu koyacaksındır......

umarım dediğin gibi olur. dedim ya çok erken oldu. aslında istiyordulka ama bu kadar çabuk olabilieceğini hiç tahmin etmedim. bebekleri çok sevirm. bi rbebek görünce dayanamam ama daha bir bebek sahibi olmaya kendimi hazır hissetmiyorum. doktora gidicem ama ilk başta kan testi mi yaptırmam gerek yoksa muayene mi olayım.

doktorun once kan testı yapacaktır zaten tebrık ederım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns

kan testini aç karnına mı yaptırmam gerek yoksa tok karnına farkeder mi. bilgisi olan varmı arkadaşlar?

canm ya ne kadar güzel rabbim böyle bi nimeti sana hemencecik nasip etmiş,şokunu anlıyorum bu kadar çabuk olması seni şaşırtmış normal yağni ama emin ol benm gibi bebek hasretiyle yananlar için bu duygu ne kadar eşsiz anlatamam,umarım herşey yolunda gider canm.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…