hamile giyim

kestane

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
358
41
kızlar belki çoğunuzun haberi vardır ama bilmeyenler için paylaşmak istedim çoğu mağazada çok pahalı olan hamile kıyafetleri ki geçen sene çok dilim yandı kazıklandım resmen ama bu yıl LCWhamile koleksiyonu var mağazalarında kıyafet almak isteyen arkadaşlara tvsiye ederim ayrıca fiyatlarıda çok uygun
 
aynen canım,lcw ye gıttım dun.Kot etek pantolon t-shirtler gelmiş,fiyatları da ucuk degıldı.
 
bende ordan 3-4 tane gömlek almıştım hamileliğimin başında ama hamile koleksiyonunda pek bişiy bulamadım tesettürlüler için tabiki bulamadım halbuki internette çok güzel modelleri vardı fatihteki mağazasında bulamadım. ebru hamile giyimden 2 tane etek aldım 100 tl ye onlarda indirimdekiler anca. normalleri 70-80 tl gömlek badiler deseniz aynı şekilde gerçekten hamile kıyafetleri çok pahalı. pazardan bi kaçtane daha büyük beden gömlek aldım 15 tl ye 5.5 aylığım ve hala o gömleklerimi giyiyorum kumaşıda çok güzel yazlık terletmiyor.
 
Lcw'nin hangi mağazalarında bulabildiniz kızlar? Ben hangi mağazasına gitsem hamile reyonu yok :((
İstanbul'da nerelerde gördünüz acaba Lcw'nin hamile reyonunu? :((
 
ay kızlar lcw bu koleksiyonu yapması çok iyi olmuş hamile mağazaları nasılsa mecburen alıncak deyip yükseltiyolar fiyatları eee bizde mecburen alıyoz bundan sonra 2 tane alcağımıza 3 4 tane alırız aynı paraya
 
Arkadaşlar birşey soracağım.Ben şu an 28.haftanın içindeyim.Palto ya da kaban almak istiyorum bana olabilecek,dün o kadar çok mağazaya baktım ki,hiçbir yerde bol kesim yok.Hep belden oturan modeller var.LCW'de güzel hamile kıyafetleri vardı ama orada da palto/kaban tarzı bir şey yok.Direkt hamile paltosu olsun da istemiyorum,zayıflayınca da giyebileceğim birşey olursa çok iyi olur.Bu konuda bilgi sahibi olan var mı?İstanbul'da nereden bulabilirim hamile paltosu uygun fiyata?
 
Kadikoy Bahariye caddesinde Benetton var. Orda boyundan gogse kadar 3 tane cit cit ile kapanan gobek kisminda dugme, kemer bir sey olmayan cok guzel palto var. Ben yazin baska bir Benetton magazasindan almistim 3,5 aylik hamileydim (hic kilo almamistim nerdeyse) guzel olmustu. Simdi 7. aya girecegim insallah hala cok rahat. son aylarda da rahat edecegimi dusunuyorum. boynundan cit citli oldugu icin beli hic bir zaman dar gelmiyor. Fiyati biraz yuksek ama bicimi filan cok guzel. Tavsiye edebilirim.
 
Son düzenleme:
diğer mağazalarda 45-50 liraya satılan espirili badileri lcw den 16 liraya aldım. hatta outletlerde 12 lira. ve çok rahat kullanıyorum. herkeze tavsiye ederim!!!
 
Back
X