- 26 Ağustos 2016
- 426
- 263
- 103
- 38
- Konu Sahibi ElifSerra2015
-
Katılıyorum. Bugün nihayet aradığım 50 beden montu bulabildim. Hamile kalmadan önce de kilo olunca büyük beden şart oluyor hamileyken. Sadece lcw'de denk geldiMerhabalar,
LCW 'yı tavsiye edebilirim bu konuda . İnternet mağazasından birkaç birşey aldım. Hem büyük bedenlerde var.
h&m de çok model var
Hala gebelik oncesi kiyafetleri giyiyorum bana daha erken sanirim :))
ben de öyleyim canım daha da iki üç hafta da giyerim geçen gün gebe pantolon denedim bi garip hissettim çıkarttımHala gebelik oncesi kiyafetleri giyiyorum bana daha erken sanirim :))
Bende giyiyorum canim ama yavastan cikmaya basladi bol giyinip belli etmemek istiyorum :)) o yuzden aslinda normaldede giyebilecegim salas seyler bakiyorum ama ne gezer.
ben de öyleyim canım daha da iki üç hafta da giyerim geçen gün gebe pantolon denedim bi garip hissettim çıkarttımama doktorum belli olmasını bekleme bol şeyler giyin onun da bir hacmi var artık dedi.
alt neyse de üst giyim gerçekten sıkıntı hem şık hem de kaliteli bir şey yok piyasadaEvet ben de cikinca belli etmeyecek seyler giymek istiyorum. Birkac yere baktim ama bir sey bulamadim.
alt neyse de üst giyim gerçekten sıkıntı hem şık hem de kaliteli bir şey yok piyasada
lcw bence o konuda iyi :)Ben de tam tersi pantolon bulamiyorum
lcw bence o konuda iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?