hamile gobegi :D

:halay::halay::halay: Çıkar annesi az daha Poposu büyüsün :-) kuzucuklar tekme de atsa artık ben de onu istiyorum :cool::halay:
İlk gebelik mi caniko. Benim ilk ama 16. Haftada bi hissettim doktor böbrek hareketidir dedi :D böbreğime mi inanıyım hocayamı. :D tekmeleri hissedince anladım ki o böbrek hareketi değil :halay::KK16::cool:

kızlar testime bakarmisiniz bata 5 gun var dayanamadim test yaptim ilk once cikmamisti aradan 2 saat sonra atmaya banyoya gittigimde bunu gordum cok silik ama bi cizgi var gibi bana mi oyle geliyo yorumlarmisiniz rica etsem

Eklentiler

• 20170512_014210.webp
    20170512_014210.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 30
  • 20170512_013147.webp
    20170512_013147.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 27
kızlar testime bakarmisiniz bata 5 gun var dayanamadim test yaptim ilk once cikmamisti aradan 2 saat sonra atmaya banyoya gittigimde bunu gordum cok silik ama bi cizgi var gibi bana mi oyle geliyo yorumlarmisiniz rica etsem

Canım belli olmuyor resimdeki çok yakın çekmişsin. Birde eğer varsa yaptığın zaman silik çıkıyor zaten. İnşaAllah vardır :)

İlk gebelik mi caniko. Benim ilk ama 16. Haftada bi hissettim doktor böbrek hareketidir dedi :KK70: böbreğime mi inanıyım hocayamı. :KK70: tekmeleri hissedince anladım ki o böbrek hareketi değil :halay::KK16::cool:
Evet canım ilk bebiş Allah nasip ederse :KK68: benim pıt pıt oluyordu bir ara ama bağırsak diye yazıyordu her yerde. Ayy Allahım bize de göstersin inşallah kuzum :dua::halay:

Evet canım ilk bebiş Allah nasip ederse :KK68: benim pıt pıt oluyordu bir ara ama bağırsak diye yazıyordu her yerde. Ayy Allahım bize de göstersin inşallah kuzum :dua::halay:
Erkek bebegi olanlarn karni seyirirmis benm 8. 9. Haftada seyiriyoru karnimn ustu hep erkek dediler dgru cikti :D ama 2 gun once oglus durttu beni emin oldm yani bdha dokunmadi hic :D ah cocugum guclensede vursa bana yaa

Erkek bebegi olanlarn karni seyirirmis benm 8. 9. Haftada seyiriyoru karnimn ustu hep erkek dediler dgru cikti :KK70: ama 2 gun once oglus durttu beni emin oldm yani bdha dokunmadi hic :KK70: ah cocugum guclensede vursa bana yaa
Ayyy gerçekten mi kuzum haftaya öğrenicez cinsiyeti yazarım sana :halay:aynen benim de o zamandan beri var seyirme kuzum

Ayyy gerçekten mi kuzum haftaya öğrenicez cinsiyeti yazarım sana :halay:aynen benim de o zamandan beri var seyirme kuzum
Seyirme varsa erkektir bakalm cok mrk ediorum snn minnagi :) benmki 2li testte duz yatiyodu elleri oynuyodu dr smdi cnsiyete bakalm dediginde bacaklari kaldirdi kiz :D cok guldum orda

Oyy tombişim yaa :-):-) kız ben de ikili testte aynı ayaklar havadaydı bakalım inşallah gösterir bu hafta :cool::-)
Insallah kizz ben ikili teste gec gittim 13 haftalkti 14 oluyodu nrdeyse :) ondan once soyleyemem demisti dr ben pipi gordum dedigm halde :) snnki bdhaki kontrolde belli olur zaten :) banada soyle pipi gozukunce :) icime erkek dogdu nedense

Insallah kizz ben ikili teste gec gittim 13 haftalkti 14 oluyodu nrdeyse :) ondan once soyleyemem demisti dr ben pipi gordum dedigm halde :) snnki bdhaki kontrolde belli olur zaten :) banada soyle pipi gozukunce :) icime erkek dogdu nedense
Ayy bakalım kuzum İnan çevremdeki herkes erkek bekliyor bizim bebişi senin de öyle doğdu içine. :) Rabbim sağlıkla göndersin inşallah miniklerimizi:dua:

Back
X