Hamile göbeği ?

Bayanefe09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
326
293
103
Günaydın bayanlar .nasılsınız . Hamilelik nasıl gidiyor?gobeginiz çıktı mi .benimki çıktı ve tuhaf geliyor bana . 16. Haftamdayim. Göbek mide kısmında yani göğüs altında daha sis . Rahim henüz göbek deliği ne ulaşmamışken ,niye üst kısım bu kadar sis anlamlandiramiyorum. Sanki ilkinde boyle değildi . Alttan sismeye başlamıştı . Var mi boyle olan yoksa bi dahiliye ye falan mi gitmeli.

Benim baya şişti . Bugün duş yaparken çok zorlandım . Hiç birşey görmüyorum göbeğimden:D

Rahim oraya ulaşmadığı için şişlik mideden kaynaklanıyor olabilir. Ya da daha önceden kilonuz göbeğiniz varsa karın büyüdükçe yukarıya ittirdiği için orada da büyüyor gibi oluyor

Rahim oraya ulaşmadığı için şişlik mideden kaynaklanıyor olabilir. Ya da daha önceden kilonuz göbeğiniz varsa karın büyüdükçe yukarıya ittirdiği için orada da büyüyor gibi oluyor
evet çok olmamakla birlikte biraz göbeğim vardı. Ama ben buldum galiba inadimdan oluyor muş hamile pantolonu giydim de simdi daha normallesti.. Aşağıdan sıkan kıyafet hergun is boyunca bazen daha uzun giy giy. Aci çektim resmen rahatladim çok şükür ..

B Bayanefe09 benim de sizin haftalardayken üstten başlamıştı, mide sorunu çekmedim yani mide sorunu ile ilgili olduğunu düşünmüyorum bu arada kızım oldu benim, sağlıklı hamilelikler

B Bayanefe09 benim de sizin haftalardayken üstten başlamıştı, mide sorunu çekmedim yani mide sorunu ile ilgili olduğunu düşünmüyorum bu arada kızım oldu benim, sağlıklı hamilelikler
Bi kesinleşmedi .. Bakalım göbeğim hala üstten devam ediyor fitik araştırıyorum acaba öyle mi diye belki cinsiyet farkı olursa gerçekten ona yorarım bende .. Ama ilki boyle değildi eminim ... Tesekkur ederim

evet çok olmamakla birlikte biraz göbeğim vardı. Ama ben buldum galiba inadimdan oluyor muş hamile pantolonu giydim de simdi daha normallesti.. Aşağıdan sıkan kıyafet hergun is boyunca bazen daha uzun giy giy. Aci çektim resmen rahatladim çok şükür ..
Bende 3 aydan sonra hamile kıyafetlerine geçiş yaptım sıkıyor artık çünkü

Bebisin cinsiyetini ogrenirseniz haberdar edin bizi. Bakalım onla alakasi var mı
gelen giden soruyor yani cok çok önemli değil öncelik sağlık ama bugün meraktan kalktım gittim önce kız dedi sonra yok yok kesin erkek dedi ama niyeyse icime sinmedi .ilk seferde kız yada erkek dese inanacaktım ama benim için hala belirsiz . Ayrıntılı ultrasonda inşallah öğreniriz

Back
X