Hamile göbeği

Fake kokusu alıyorum nedense 3 kere adet olurken ve gerekli cinsel birliktelik de yaşanmamışken hamilelik hissi nasıl geliyor ya siz en iyisi sağlık ocağına gidip kan verin de resmi olarak teyit ettirin bari
Fake değilim
Ayrıca mümkün mü ki böyle bişey test ver dediniz

Fake değilim
Ayrıca mümkün mü ki böyle bişey test ver dediniz
Hayatta her şey mümkün. Sizi de korkutmuş bu durum demek ki ihtimal veriyorsunuz böyle bir duruma. En iyisi gidip kan verin ki 15 haftalık hamile olmadığınızı kanıtlamış olun kendinize, psikolojik olarak rahatlarsınız

Ben seni hamilesind3 soruyorsun sandım. Yahu 3 kere adet olup nasil hamile olabilirsin ki akıl var mantık var

Kusura bakmayın da dalga geçilmeyecek gibi değil sorunuz. İlişkinin üzerinden 3-4 ay geçmiş adet de görmüşsünüz karnınızdaki yağ tabakasını bebek sanıyorsunuz. Komedi
Tam olarak böyle bi azarlama gerekiyordu bana teşekkürler

Bence siz bir psikoloğa görünün daha önce de bu saçmalıklarınıza denk geldim. İnsan şüphelenir de bu kadar olmaz yahu 3 kere adet olmuşsun yaş 15 falan mı gerçekte anlayamıyorum

Karnınızı içinize çekin. Çekebiliyorsanız hamile değilsinizdir, alın size en basit yöntem.

Şaka mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…