Hamile halimle boşanma kararı aldım ne yapmam gerektiğğni bilmiyorum

Denizkizi2425

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
1.603
1.392
133
32
konuyu ilk siza acıyorum bu aralar eşimin hiç birseye tahammülü kalmadi hersey gözüne batıyor.normalde sinirli ama bu aralar iyice siniri artmaya basladi hamile halimle ben herseyini alttan almaya calistim bazen cevap werdm bazen sustum..
Ama hakaret etmeğe baslayınca artık hçtahmmülüm kalmadi inefret ettim.. hemde bu aralar bikaç defa küfredip hakaret etti.. bunlarıda sudan sebepler yüzünden yaptı pişmanlk duyup gönlümü alma gereği bile duymadi.. kafasına göre davranyor lafını sözünü esirgemiyor.. eskiden de çok zor seyler yasadık bu aralar bu iğrenç hallerini sustukça arttı ve benim içimde çok birikti o yüzden net olarak onu görmek istemediğimi herseyi bitirdiğimi hiç olur tarafımızın olmadgını söyledim.
Ama ne yapmam gerektiğini nerden baslamam gerektiğini hiç bilmyorum.. ailem farklı şehirde onun ailesi burada.. önce kiminle derdimi paylaşsam kime derdimi acsam bilemiyorım. Kafam cok karısık ne yapmam gerekiyor mantklı düşünemyorım

Ş
O zaman bu kadar sorunun vardi madem cocuk niye yaptiniz kardesim?
hep bi ümidim vardi ama artık ümit üretmekten bıktım ve olmayacagını anladim bunu daha önce farketseydm asla cocuk yapmaz ayrılırdm.. hem ben daha önce cok ayrılık düşündüm ama hep o beni bırakmadı ama artık dayanacak gücüm kalmadi vebim

Hamile halinizle bu karari aldiginiza gore baya uzmus sizi..
Bosanma kararini acele mi aldiniz uzerine dusundunuz mu bilmiyorum ama degisme cabasi varsa bir sure uzak kalarak degismesini bekleyin..
Cabasi yoksa konusacak pek bisey yok zaten.. adli tatil donusu islemleri baslatirsiniz

Ş

hep bi ümidim vardi ama artık ümit üretmekten bıktım ve olmayacagını anladim bunu daha önce farketseydm asla cocuk yapmaz ayrılırdm.. hem ben daha önce cok ayrılık düşündüm ama hep o beni bırakmadı ama artık dayanacak gücüm kalmadi vebim
Hakkinizda hayırlı olsun. Alacaginiz kararlari birkez daha düsünün. Cünkü ortada bebek var :(

Bu kar
Bosanma kararini acele mi aldiniz uzerine dusundunuz mu bilmiyorum ama degisme cabasi varsa bir sure uzak kalarak degismesini bekleyin..
Cabasi yoksa konusacak pek bisey yok zaten.. adli tatil donusu islemleri baslatirsiniz

Bi

binkaş defa yasadim
Hamile halinle olmamistir insallah.esinizden korkuyor musunuz bi panik stres diken ustunde misiniz bu duygular varsa konusun sizin ne yasadiginizi anlamasi gerek once evliligi kurtarmayi olmuyorsa ayrilmayi dusunebilirsiniz.cocuk olunca sorumluluk artacak tahammuller azalacak simdiden konusup cozume kavusmali.

Hamile halinle olmamistir insallah.esinizden korkuyor musunuz bi panik stres diken ustunde misiniz bu duygular varsa konusun sizin ne yasadiginizi anlamasi gerek once evliligi kurtarmayi olmuyorsa ayrilmayi dusunebilirsiniz.cocuk olunca sorumluluk artacak tahammuller azalacak simdiden konusup cozume kavusmali.
Verecegi tepkilerden çok kprkuyorum o kadar bagırıyorki bütün apartman duyuyordur.. lafına karsı cevap vermeme tahammülü yok normal sekilde iletişime giremyoruz herseye sinirleniyor.. sinirlenincede agzına geleni sayıyor ben artık içime atmaktan suskunluktan konusamamktan cok yoruldum biriktim dayanacak halim kalmadi.. boşanınca daha zor olcak hersey onu da düşünüyorum.. ailem çok üzülücek bebeğim için hersey yarım kalıcak ama bende böyle seylere maruz kalmak istemyorum hiç kurtuluşu yok gibi

Artık ümidim kalmadıki ama ailenyakınlarınokarak önce kimlere durumu anlatsam bilmyorum çok şaşkınım

Eşinizle oturup bi konuşun, nasıl bi yol izleyeceğinize karar verin?
Ha iletişim kuramıyor musunuz, öyleyse ailenizle iletişime geçin, sizi reddedecek halleri yok ya?
Şiddet de uyguluyormuş, bebek yapmasaydınız bari böyle bi caniden keşke, olan olmuş...

Back
X