Hamile halimle bunuda yaptı...

hayalperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
134
14
98
Herkese iyi bayramlar. Kısaca konumdan bahsediceğim eşimin ailesiyle aynı apartmandayım 2 seneyi geçti evliliğimiz ben çalışıyorum ve hAmileyim. Eşim 4 bayramdır 1.günleri kvlere sabah kahvaltısına ineriz .kv le aram pek iyi değil çünkü bize karışır bazı laflarına rağmen yinede konunuşurum bayramdada giderim. Eşimin ailesi çok baskıcı bir türlü evli olduğumuzu sindiremediler ben midem kötü inmek istemiyorum sonra inerim dedim. Eşim hadi hadi ısrar etti beni birazcık anlamanı istiyorum midem kötü dedim. Zorluyorsun dedim. Üzerime yürüdü elimde kalıcaksın demediğini brakmadı. Hamile halimle üzerime yürüdü ben tabi o esnada yatıyordum 4gün bayram sana zehir edicem dedi. BraZcık olsun eşim benim arkammda değil eğer evlendiysen eşini düşünürsün onun arkasında durursun bu öyle bir yere gdilecekse eşinize danışırsınız değilmi? Eşim bana ailsinle plan yapıyor danışmıyor geleblirmiyim müsaitmiyim böyle ne yapacağimı bilmiyorum.

yuhhh ya ne biçim insanlarla evlisiniz ben kaç gündür aynı muhabbetleri okuyorum ne biçim insan bunlar ....Karnında onun da bebeğini taşıyosun annenin evinden getirmedin herhalde ne kadar anlayışsızlar Ne demek bayramı zehir edicem yaaaa sinir oluyorum Ne oldu sonra indiniz mi ?

üzüldüm haline. git bence konuş anlat sakin bir zamanda, ne kadar salakça davrandıgının farkına varır belki. olay anında anlatsan da anlamaz çünkü, sakin zamanda anlat. sürekli emri vaki nereye kadar.. çekilmez

Ne anlayışsız adam... Ama yalnız gitse ailesine karşı da açıklama yapmak Zorunda kalacağı için mi sizi zorladı acaba?

Evlenince kadınları malı belliyolar

Haklısın just ama bunun sonunda hep çek git annenin evine burnu sürtsün diyoruz ya sürtülmüyor bunlar başka bir şey bulmak lazım ...Çoğunun yaptığı yanına kar kalıyor ..Sinir oluyorum ya hamile kadına yaptığına bak pislik ....

Ah canım ya geçmiş olsun üstelik hamile halinle.Allahta kocana hidayet versin.Bunlar aslında eşinin değil k.v nin sözleri davranışları sayılır.onun eşine baskısı yansıtması.Keşke evlenirken uzak mesafede oturmayı tercih etseydim.Canını sıkma.

Hayır inmedim üZerime yürüdü. Bunu kabul edemiyorum. Hamile olmasam dayak yemiştşm belkiii. Nasıl inebilirdim yüZümden belli olcaktı bide yaptığı affedilir bşi değil.

Hayır inmedim üZerime yürüdü. Bunu kabul edemiyorum. Hamile olmasam dayak yemiştşm belkiii. Nasıl inebilirdim yüZümden belli olcaktı bide yaptığı affedilir bşi değil.

uffff aşağı inip biraz rahatsız gelemeyecek demek ne kadar zor acaba ...Üzerine yürümüş , sahip oldukları fiziksel gücü ancak evde hanımına karşı kullanan erkeklerden tiksiniyorum ...

Keşke uzak olabilseydim. İnan herşey daha iyi olurdu. Kahvaltıda kv eltiside var her bayram aralarında kahvaltı verirler kendi gelini gelmedi 2bayramdır gelmiyor. Sözde eltisi bana ne soğuksunuz gelinle diyormuş. Ben de dedim herkes kendi geline baksın.

böyle şeyleri okudukça üzülüyorum ve merak ediyorum. mesela olaylar bu raddeye gelinceye kadar insan eşini tanıyamıyor mu? (gerçekten merak ettiğim için soruyorum art niyetim yok)

Önemli olan hamile olmanız değil. Lafım size değil ama bu hamilelik olayı çok kullanılır oldu. Hamile olunca çok da şey değişmiyor hayatta. Normal zamanda da bu şekilde davranmaması gerekir. Hamileliğinizi öne sürüp acitasyon yapmaya gerek yok. Eşiniz her zaman için arkanızda olmalı üstünüze yürümemeli.
Rahatsızmışsınız geçmiş olsun.

böyle şeyleri okudukça üzülüyorum ve merak ediyorum. mesela olaylar bu raddeye gelinceye kadar insan eşini tanıyamıyor mu? (gerçekten merak ettiğim için soruyorum art niyetim yok)
Anlaşarak evlendik ama insan aşka kapılınca başına böyle şeylerin gelceğini düşünemiyor ...

Eşinin boyle tepki vereceğini bilsen iner 5 dk sonra rahatsizim der cikardin yukarı
Sanirim böyle tepki vereceğini tahmin etmemişsin
Kadana takma kaynana da gitme esinide evde görmezden gel otur evinde

Bekarken ailesini sallamayan adamlar evlenince aileci oluyor.

Eşlerinin köleleri sanan, kaba davranan adamlardan nefret ediyorum.

kocan haksız, ama sen de bi inip iyi bayramlar ben rahatsızım deyip geri çıksaydın.

alt kattalar sonuçta

yahu bu adamlara noluyo...
evlenmeden önce ana babalarıyla dövüş çekiş olup, koşa koşa evleniyolar...
sonra da o beğenmediği ailesi birden kıymete biniyo..
yaww okadar değerliydi de niye evlenmeden önce hiç çaktırmadın, ona göre ayağımızı denk alırdık arkadaş...
dengesiz şeyler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…