Hamile hanımlar bi bakabilir miii

zeytinagaci1

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2023
294
112
23
Günaydın herkesee. Hanımlar gebeliğinizi öğrenmeden ne kadar önce göğüs acısı ağrısı göğüste ağırlık hissi yaşadınız ?
Ben 19 şubatta hsg çektirdim
İlişki tarihleri : 21,23,25,27,29 Şubat.
En az beş altı gündür göğüslerde bu belirtileri yaşıyorum. Bu süreç içinde gebelik olmuş olsa bile bu belirtiyi bu kadar erken gösterir mi?
Not: son adet tarihim 11 Şubat yani bir hafta on gün var adet günüme

Günaydın herkesee. Hanımlar gebeliğinizi öğrenmeden ne kadar önce göğüs acısı ağrısı göğüste ağırlık hissi yaşadınız ?
En az beş altı gündür göğüslerde bu belirtileri yaşıyorum. Bu süreç içinde gebelik olmuş olsa bile bu belirtiyi bu kadar erken gösterir mi?
Benim gogus agrim hamileligi ögrendikten sonra başladı.En iyisi adetin gecikmesini beklemek.

Gogus agrisi hem adet belirtisi ola bilir hemde gebelik.O yüzden yanılta biliyor.
Evet aslında şöyle ben evlenmeden önce hiç bilmezdim adetten önce göğüs ağrısı. Fakat evlendikten sonra hormonlar değişince sanırım benim adetten önce göğüs ağrım başladı. Ama adetimden 1-2 gün önce olur hep. Bu kez çok erken başladığı için bi acaba dedim

Evet aslında şöyle ben evlenmeden önce hiç bilmezdim adetten önce göğüs ağrısı. Fakat evlendikten sonra hormonlar değişince sanırım benim adetten önce göğüs ağrım başladı. Ama adetimden 1-2 gün önce olur hep. Bu kez çok erken başladığı için bi acaba dedim
Hamilede ola bilirsiniz tabi ama ama adet zamanida gogus agrisi oluyor mesela benimde hamile olmadigim zamanlarda gogus agrim oluyor bazen hic olmuyor.Inşallah hayirlisi olsun.

Yani ben üst üste 5 gün eşimle ilişkiye girsem benimde göğüslerimde ağrı olur, bu da başka bir açı

Benim hamile kaldığım ay normal adet öncesi göğüs agrisindan 1 hafta 10 gün önce göğüslerim ağrımaya başlamıştı. Ne alaka demiştim hatta

Adetime 1 hafta kala karnımda şişkinlik hissim olmuştu ilk. başka belirtim yoktu öğrenene kadar.zaten bulantı, baş dönmesi vs 2. Aya doğru başlıyor.

Bir de bu belirtiler herkeste farklı oluyor benim hiç göğüs ağrım olmamıştı. Şu an ikinci bebek için uğraşıyoruz ve benim ilk aradığım belirtim şişkinlik adetime 8 gün var benim de

Bir de bu belirtiler herkeste farklı oluyor benim hiç göğüs ağrım olmamıştı. Şu an ikinci bebek için uğraşıyoruz ve benim ilk aradığım belirtim şişkinlik adetime 8 gün var benim de
Tabi muhakkak farklı olur. Ben de benzer durum yaşayan var mı diye merak ettim. Adet gecikmesi yaşamadan bir şey netleşmeyecek el mahkum :)

belirti için fazla erken ama şöyle diyim benim son adet tarihim 17 ocaktı. 16 şubat sabahı göğüslerimde mavi mavi damarlar ve bastırınca ciddi bir ağrı olduğunu fark ettiğimde test yaptım ve pozitif çıktı.

Back
X