Hamile hanımlar yada hamilelik yaşıyan arkadaşlar 🥥🤲🏻

Jelibon0321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
22
25
43
Hayırlı akşamlar arkadaşlar Hamileyim midem bulanıyor ama kusamıyorum karnım tok hissi var pek yemek yiyemiyorum kussam rahatliycam ama kusamiyorum benim gibi olan arkadaşlar var mı 🤲🏻🤲🏻

Ben ilk hamileligimde öyleydim . Çok zor oluyor. Ilacda verse doktor ise yaramıyor.hormonlarla ilgili bi durum çünkü.4 ay olunca tamamen geçti benimki.çubuk kraker tuzlu şeylerle bastiriyodum ben.kolonya falan.

Kusanlar çok kötü diyor hep ama bulantı yaşayıp kusamayanlar daha beter gerçekten..
Bende senin gibiydim sonradan yemek yedikçe bulantımı bastırabildim özellikle ayran tuzlu şeyler ama bu seferde ödem vs oluyor her ucu kötü yani 😓
Sabır diliyorum sana geçicek inşallah dayanmaya çalış 🙏🏻

Hayırlı akşamlar arkadaşlar Hamileyim midem bulanıyor ama kusamıyorum karnım tok hissi var pek yemek yiyemiyorum kussam rahatliycam ama kusamiyorum benim gibi olan arkadaşlar var mı 🤲🏻🤲🏻
İlk zamanlar öyleydi sadece bulantı yiyesin yok vs hayattan zevk almıyordum sonra tuzlu şeylerle bastırdım bı kaç hafta sonrada bulantı kusma başladı o daha zor ne yesem çıkıyor su bile içemiyordum midem kasılıyordu sürekli ılacla atlattım bırde serum yedim gece gece öyle geçti çok zor valla ara sıra yokladığı oluyor ama nadir 🙃

Merhaba hepinize arkadaşlar inşallah hepimizin bulantısı çabuk gecer bulantısı bitenler kaç haftada bitti ?
Bende çok halsizim bulanıyor açken daha çok bulanıyo ilaç kullanıyorum bazen bastırıyo bazen fayda etmiyor

Merhaba hepinize arkadaşlar inşallah hepimizin bulantısı çabuk gecer bulantısı bitenler kaç haftada bitti ?
Bende çok halsizim bulanıyor açken daha çok bulanıyo ilaç kullanıyorum bazen bastırıyo bazen fayda etmiyor
Az az sık Yemen gerekiyor bulunmaması İçin aç kalmamalısın . Bulantı İçin süre vermek yanlış olur kimisi doğuma kadar sürdü dıyor benım 14. Haftaydı galıba geçti ama nadirde olsa yokluyor

Back
X