Hamile hissetmek

Mutlulukkk89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
78
42
3
Kızlar karnına elleyince kendimi hamile hissediyorum böyle hissedip hamile olduğunu öğrenen varmı ben daha önce böyle hiç hissetmedm adetimede daha var bide bazen kasığımda bi ağrı oluyor bazen bacağıma vuruyor yardımcı olun kızlar lütfen:110:

hamilelik istediğin için olabilir canım psikolojik yani. Bana da oluyor bazen diyorum bişey var kesin ama sonra hüsran oluyor. Erken gebelik testlerinden alsana inşallah vardır bişeyler:anneadayı:

Ayın üçünde adetin az kaldı :110:

erken gebelik testi al bence varsa çıkar orada. Bu ay bende çok umutlandım dün geldi adetim. Birde insanların bebek yapmıyomusunuz daha diye sormaları var beni benden alıyor. Nerdesin imkanın var mı bilmiyorum ama şuan test yapabilirsin. adet belirtisi ile gebelik çok benziyor dedikleri için seni ümitlendirmek istemiyorum. Benim ablam hamile kaldıktan 1 hafta sonra anladı resmen ben kesin hamileyim diyordu ve doğru tespit çıktı. Vücudunu tanıyan sensin belirtilerin değişikse hamilelikte olabilir ki inşallah vardır.

Evet hissetmiştim ama yanlış hissetmiştim :)
Bir süre sonra çok istediğiniz için psikolojiniz etkilenebilir..
yine de umarım vardır..

Adet belirtilerine benzemiyor ama kendimi hamile hissediyorum ve bu karnıma dokununca oluyor önceden çok takardm ve ciddi sıkıntı yapardm ama bu ay hem bi rahatlık hemde gebelik hissim var olmasa da üzülmem çünkü mutlaka vardır bi hayır

Adet belirtilerine benzemiyor ama kendimi hamile hissediyorum ve bu karnıma dokununca oluyor önceden çok takardm ve ciddi sıkıntı yapardm ama bu ay hem bi rahatlık hemde gebelik hissim var olmasa da üzülmem çünkü mutlaka vardır bi hayır

Bi test yapabilirsin adetine az kalmış. Erken gebelik testi var en iyisini al çıkar. Clear blue cok iyi mesela:)

Hiç bebek düşünmedim bu ay ama adetim yaklaştıkça karnına elleyince sanki bebeğim diye hissediyorum çok acayip ya

Acaba hamile olanlar böyle hissedermi
Ben her hamileliğimde test yapmadan bildim canım. Hem hislerimle hem de belirtilerim vardı. Olabilir bu yüzden. Gününe az kalmış test yapabilirsin. Ben 4 gün kala yaptım silik çıktı ikinci çizgi ama çıktı sonuçta adet günümde de belirginleşmişti. İnşallah hamilesindir :)

Bazı yerlerde en büyük belirtinin his olduğunu söylüyorlar ama ne kadar geçerli bilemeyiz kişiden kişiye değişebilir canım...

Bende de bu ay ağrılar sızılar vs olmasına rağmen his yok mesela... Arkadaşlarım da en büyük belirti his olsaydı hissederdin diyor ben de umutlu değilim bu aydan biraz da bu yüzden

İnşallah vardır senin ay çok merak ettim erken gebelik testi yapabilirsin aslında :anneadayı:

İnşaallah anlatamıyorum ama gerçekten acayip yani bide kasık ağrısı oluyomu sol kasık
Kasık ağrısı bir belirti zaten. Benim tüm hamileliklerimde oluyor kasık ağrım. Uyku hali halsizlik var mı? Karnında şişkinlik,gaz,göğüste yeşil damarlar sızlama,idrarın tuhaf kokması genelde bu belirtiler olur

Bazı yerlerde en büyük belirtinin his olduğunu söylüyorlar ama ne kadar geçerli bilemeyiz kişiden kişiye değişebilir canım...

Bende de bu ay ağrılar sızılar vs olmasına rağmen his yok mesela... Arkadaşlarım da en büyük belirti his olsaydı hissederdin diyor ben de umutlu değilim bu aydan biraz da bu yüzden

İnşallah vardır senin ay çok merak ettim erken gebelik testi yapabilirsin aslında :anneadayı:

Rabbim isteyen herkese versin çok acayip bi his inşaallah psikolojik çıkmaz az kaldı zaten üç dört gün .. İçim bi rahat ama neden bilmiyorum

Uyku var evet karında şişlik var ve akıntı hissediyorum içimde
His konusuna çok güvenme bazen bilinç altımızın oyunu olabiliyor. Ama eğer hamileysen test yap çıkar çift çizgiyi görüncede kan ver kesinleşsin. Hakkında hayırlısı olsun cnm

Back
X