hamile iken eşiniz sizi üzüyor. tartaklıyor . dövüyor mu?

eşine yazıklar olsun senin gibi iki canlı birine bunu yapıyorsaa biz insanlar çiftler sen gibi olmak için para harcıyoruz o masum bebeği bulabilmek için senin eşinde seni bebeğini bulmuş bunuyormu sana masum bebeğine üzülürüm kurusa bakma çok sinirlendim...eşin için raabim akıl versin sanada güç kuvvet sağlık versinn...:50:

eşin seni hamileyken dövüyor mu hiç hoş değil seni el üstünde tutması gerekirken yazık ya

saçma bahanelerle kavga çıkartıyor hakaret ediyor tartaklıyor ve dövüyor... aileme birşey diyemiyorum 7 haftalık hamileyim. aldırmak istiyorum ama bugün kalp atışlarını duydum önceden sadece görebilmiştim ...ne olur bana dua edin...

dün gece içimde öldü diye korktum bugün hastaneye gittim.yaşıyor hala kalbi atıyor bebeğimin... aldırıp boşanmak istiyorum ama aileme ne diyeceğim ne yapacağım hiç bilmiyorum

acaba çocuğumu istemiyor önceden var mıydı

çocuk zaten planlı değildi kendiliğinden olmaz denilen zamanda oldu. iwstemedi baştan aldır dedi sonrada sinirle söyledim dedi... para yok diyor aceleye geldi diyor. canım ayva çekiyor kilosu 5 lira bugün alıyorsa sonra elli kere başıma kalkıyor para yok herşeyi canın istiyor diye. ben üst düzery bir memurum ve onun borçlarını ödüyorum 3 milyar maaş alıyorum ancak cüzdanımda 1 lira yok. ona rağmen hakaret ve şiddet görüyorum

Eşşoğlueşşek:19:

Bu adamdan hayır gelmez sanırım. Memursun, maddi imkanların var. Niye çekiyorsunki bu adamı.

daha 4 aylık evliyim. ve birsürü borç var altından nasıl kalkarım elaleme ne derim. borç olmasa 1 sn düşünmeyeceğim...

detaya girmek istemiyorum ama benim gibi olan var mı?

Sen bunları yaşıyor ve o insanla hala aynı çatı altında mı yaşıyorsun?
Ailene ne diyceksin anlatçaksın olduğu gibi sonrada o adamdan boşanacaksın. Tek çıkar yolu bu bence gerisi sana ezziyet.

Hayvan herif ya ne istiyor senden borçlarını ödeyip sonrada robot gibi davranmanımı sana bunları yaşatmasına izin verme

daha 4 aylık evliyken bu adam sana şiddet uyguluyorsa yol yakınken dön arkadaşım.
hertürlü maddi dayanağın varmış, bırak o düşünsün borcunu ödesinde görsün.
el üstünde tutacak yerde bir de sana eziyet ediyormuş.
ailene gelince açık açık anlat durumunu, çocuk değilsin sonuçta ailende olsa kimseye eyvallahın olmasın bu dünyaya bir kere geliyoruz.
bırak hayatını yaşa ya bu nedir.

Tualya allah yardımcın olsun bende 4 aylık evliyim.inan ilk zamanlar çok kavga ettik.çok şiddetli günler geçirdik.inan sonradan düzeliyor.psikolojik bir sorun varmı.yaşadığı herhangi bir problem felan.belki isteyerek yapmıyordur.severek mi evlendin vide?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

borçlar senin üstünemi hep. cocuğuna kıyma derim onu bulamayanlarda var aldırmayı düşünmüyorsan bebeğinle devam et doğduktan sonra değişir belki değişirse iyi bide değişmezse elinde paran var sabit bir memnursun kimseye muhtaç değilsin ayrılırsın evini kurar çocuğuna bakıcı tutar gül gibi geçinirsin...

borç ödenir ama ömür geri gelmez. Acele karar vermelisin ne yazikki..

çocuk zaten planlı değildi kendiliğinden olmaz denilen zamanda oldu. iwstemedi baştan aldır dedi sonrada sinirle söyledim dedi... para yok diyor aceleye geldi diyor. canım ayva çekiyor kilosu 5 lira bugün alıyorsa sonra elli kere başıma kalkıyor para yok herşeyi canın istiyor diye. ben üst düzery bir memurum ve onun borçlarını ödüyorum 3 milyar maaş alıyorum ancak cüzdanımda 1 lira yok. ona rağmen hakaret ve şiddet görüyorum

çekme yani çekme ailenden neden saklıyorsun korktuğunu anladığı için eziyor

seni ezdirmeyin kadın olarak kendinizi...

daha 4 aylık evliyim. ve birsürü borç var altından nasıl kalkarım elaleme ne derim. borç olmasa 1 sn düşünmeyeceğim...

zaten anlamsız sekılde genelde cıleyı calısan bayanla cekıyor ev hanımlarının cogu gezıp tozup para harcıyorar.. ayrıca esıne cok cok sınırlendım Allahından bulsun omrunu boylemı gecıreceksın canım benım sence bu ınsan değişecekmi? inşallah değişir ama sanmıyorum bu adamla o cocuk buyutulmez rabbim sabır versin bence akıllıca düşün inşallh çözüm bulursun

hamileyken dovmeyip hamile kalinca bir anda mi dovmeye basladi

arkadaşım hep kavgalı olmanız normal değil zaten eşini ciddi bir şekilde uyarman gerek
düzelmezse olacakları tabi bunları yaparken senin öncelikle önemli kararlar alman gerek
allah yar ve yardımcın olsun

öncedende kavga ediyorduk ama saçma nedenlerle kısa süreli kavgalar. yapıyor ediyor sonra sarılıp sen benim ömrümsün seni çok seviyorum gibisinden laflar söylüyor. ruh hali çok kısa zamanda değişliyor... şinirliyken manyak gibi oluyor. ben çalışıyorum kendisi daha yeni iş buldu ve 1200 lira alıyor artık karşımda eziliyor galiba onun için beni ezmeye çalışıyor diye düşünüyorum. başka mantıklı açıklaması yok

Back
X