Kizlar yardimlarinizi rica ediyorum. Bir haftadir hastayim. Bogaz agrisi ile basladi. Sonrasinda halsizlik, ates, burun tikanikligi, burun akintisi yanmasi ile hala devam ediyor. Hala daha gecmedi. Ihlamur ve limondan baska birsey yapamiyor ve malumunuz ilac kullanamiyorum. Baska ne yapmam gerekiyor? Yardim lutfen (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende aynı durumdayım arkadaşım şuan. bogaz yanmasıyla başladı.acayip yorgun halsiz huzursuz hissediyorum kendimi. ıhlamura devam edicem. normalde kolay kolay hastalanmam hamilelik dönemimde 3. kere oluyo bu.bağışıklık sistemimiz eskisi gibi olmuyo sanırım bu dönemde.
bende aynı durumdayım arkadaşım şuan. bogaz yanmasıyla başladı.acayip yorgun halsiz huzursuz hissediyorum kendimi. ıhlamura devam edicem. normalde kolay kolay hastalanmam hamilelik dönemimde 3. kere oluyo bu.bağışıklık sistemimiz eskisi gibi olmuyo sanırım bu dönemde.
aynı sıkıntılar bende de var doktora gittim az önce antibiyotik parol ve boğaz spreyi verdi(belki on defa sordum zararı olur mu diye)Ateşin düşmezse daha sıkıntılı dedi mecbur başladım parol ve spreyi kullanıp diğerini kullanmayacam umarım iyileşebilirim bir de bu hazır bitki çaylarının hamileliğe zararı var mı?
aynı sıkıntılar bende de var doktora gittim az önce antibiyotik parol ve boğaz spreyi verdi(belki on defa sordum zararı olur mu diye)Ateşin düşmezse daha sıkıntılı dedi mecbur başladım parol ve spreyi kullanıp diğerini kullanmayacam umarım iyileşebilirim bir de bu hazır bitki çaylarının hamileliğe zararı var mı?
Gecmis olsun canim. Hazir caylar konusunda pek bilgim yok ama pek tavsiye etmem. Cunku sonucta hepsi fabrika cikisli. Benim onerim sana, aktardan ihlamuru alip kendin kaynatmandir. Bal ve bol limonla icebilirsin. Bogazi yumusatiyor ama sekerin varsa bali cok kullanma derim. Insallah yakinda iyilesiriz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar ben de aynı durumdayım... 3 gündür evde nerdeyse hiçbirşey yapmıyorum dinleniyorum..bugün sanki biraz daha iyiyim..burnum biraz açıldlı. ben de ıhlamur içtim..ve bol su tükettim...hepimize geçmiş olsun iyileşiriz tez vakitte inş..