Hamile iken ilişkiye girememek

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
42
Daha 5bucuk haftalik hamileyim ama eşimle ilişkiye giremiyorum ...korkuyorum ...en ufak bi Kasık cızlaması aklıma takılıyor sonra ...riske atmamak için girmiyorum ....sıkıntı yaşayan oldu mu bu konuda

Daha 5bucuk haftalik hamileyim ama eşimle ilişkiye giremiyorum ...korkuyorum ...en ufak bi Kasık cızlaması aklıma takılıyor sonra ...riske atmamak için girmiyorum ....sıkıntı yaşayan oldu mu bu konuda
Valla bnm kuzenim kadin dogum doktory hic alakasi yok diyo o da. Ben ilk cocugumda da hic sakinmadim.. Hicbisey de olmadi.. Simdi de sakinmiyorum.. Riskli bir durumun yoksa hic bosa uzak kalma esinden.. Kasik ve bel agrisi iliskiye girsen de girmesen de oluyo.. Kasma kendink.. Gittigin cogu doktor da ayni seyi soyluyo.. Hatta o doktor dedigim kuzen de hamile., o bile sakinmiyorum ben de diyo.

Doktorun yasak koymadığı surece korkmaya luzum yok bencede.. Hem ne kadar sakinirsan o kadar çöp batıyor.. Rahat ol bisicik olmaz Rabbimin izniyle..

Bende korkudan cok az iliski yasadim hamileyken nasil rahatsan oyle yap

Yani ilk 3 ay sakının diyo hep doktor ve internet ama şükür ağrım sızı yok niye sakınıyorum ki :halay:

Back
X