Gebeliğe Hazırlık Hamile iken tarlusal kullanmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tarlusal içtikten sonra hamilelik yoksa 10 gün içinde adet oluyosun canım. Ama inşallah sen olmazsın . Yaz tabii kiii 😍😍
Kusura bakma canım senide rahatsız ediyorum bişey sorucam tarlusal biteli 4 ncü günüm bugün hala hasta olmadım göğüs hassasiyetim çok var ayrıca bu Sabah kasık ağrısı yaşıyorum adet olcak gibi seninde bu tarz ağrıların oldumu

Kusura bakma canım senide rahatsız ediyorum bişey sorucam tarlusal biteli 4 ncü günüm bugün hala hasta olmadım göğüs hassasiyetim çok var ayrıca bu Sabah kasık ağrısı yaşıyorum adet olcak gibi seninde bu tarz ağrıların oldumu
Oldu canım özellikle kasığım çok agriyodu. 10 gün içinde olmazsan test yap:)

Benimde kasık ağrısı başladı az kaldı haftaya kadar gelmezse test yapicam

Kizlar merhaba. Bende pcos hastasiyim. Ama son 5 aydir duzene bindi. 30 gunde 1 adet goruyorum.Ayin 26 si gelince hastalanirdim. Bu arada klomen ve catlatma ignesi ile tedavi giruyorum. Gecen ayda yumurtam buyumemis. Normalde 16 ml olmasi gerekirken 10 ml de kaldi. Ayin 16 sinde tarlusal kullanmaya basladim. 6 gun kullandim. Suan ilaci kullanmaya basladiktan itibaren 17 gun gecti hala adet olmadim. Her an olucakmisim gibi karnim kasiklarim agriyo. Doktorumu aradim. Sali gunune kadar bekle,eger olmazsan kan testi yaptir dedi. Sizce ne yapmaliyim. Rabbimden cok istedim. Elbette o daha iyi bilir ama dualarinizi eksik etmeyin lutfen

Bende tarlusal kullandıktan sonra adet olmayınca hamile olduğumu öğrenmiştim. Doktora gittim bi sakıncası olmaz demişti. Çok şükür bi sıkıntı yok şu ana kadar
Merhaba uzun zaman olmuş ama sormak istedim , adetiniz kaç gün geçtikten sonra tarlusala başlamıştınız ?

Back
X