Sizin geç döllenme olabilir ben yumurtlamadan önce ilşki olmustu yani 22 gün sonra test yaptımCanım pek anlamıyorum ama az da olsa çıkardı heralde . Ama çıkmayada biliyo benim çıkmamıştı. Tarlusal biteli kaç gün oldu bitti mi hala içiyo musunuz
O zaman hamilelik yoktur . İlaç bittikten sonra adet olursunuz . Benim genelde bittikten birkaç gün sonra geliyodu :)Sizin geç döllenme olabilir ben yumurtlamadan önce ilşki olmustu yani 22 gün sonra test yaptım
Bende tarlusal kullandıktan sonra adet olmayınca hamile olduğumu öğrenmiştim. Doktora gittim bi sakıncası olmaz demişti. Çok şükür bi sıkıntı yok şu ana kadar peki o sırada tarlusalı kullanırken kasık ağrın vs. Oluyor muydu
Merhaba peki tarlusalı kullanmaya başladığınızda o süreçte içerken kasık ağrınız vs. Olmuş muydu ?Bende tarlusal kullandıktan sonra adet olmayınca hamile olduğumu öğrenmiştim. Doktora gittim bi sakıncası olmaz demişti. Çok şükür bi sıkıntı yok şu ana kadar
Merhaba şuan da bende tarlusal kullanıyorum adetim geciktiği için tarlusal bebeğe zarar veriyor tutunmayı engelliyor diye duymuştum şuan için bebeğinizin durumu nedir hamilesiniz değil mi bende de bu şekilde bişey varsa diye korktum biraz o yüzden soruyorumMerhaba tarlusal içtim adet olmayınca bitti gene olmadım az önce test yaptım bu şekilde çıktı. Başına böyle bişey gelen var mı??
Merhaba tarlusal içtim adet olmayınca bitti gene olmadım az önce test yaptım bu şekilde çıktı. Başına böyle bişey gelen var mı??
Şunu da sormak istiyorum ilacı kullanırken mi hamile kaldınız yoksa öncesinde mi hamileymişsiniz ?Bende tarlusal kullandıktan sonra adet olmayınca hamile olduğumu öğrenmiştim. Doktora gittim bi sakıncası olmaz demişti. Çok şükür bi sıkıntı yok şu ana kadar
Yok ilacı kullanırken değil . Öncesinden hamileymişimŞunu da sormak istiyorum ilacı kullanırken mi hamile kaldınız yoksa öncesinde mi hamileymişsiniz ?
Merhaba canım bı sorum olcak sana tarlusal kullanmadan önce test yapmismiydinzElla da içmişsin canım sanmıyorum hamile olasın. Stres yapma kendine olursun illa daha ilacın da bitmemiş. Ben daha önce tarlusal kullanmıştım ilaç bittikten 3-4 gün sonra adet olmuştum. Bittikten sonra 10 gün içinde olursun mutlaka
Yapmıştım canım ama negatifti o yüzden ilacı kullanmıştımMerhaba canım bı sorum olcak sana tarlusal kullanmadan önce test yapmismiydinz
İnşallah hamilesindir canım. Benimde en belirgin belirtilerim göğüs hassasiyeti ve kaşık ağrısı . Sanki her an adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyorduCanım benimde adetim baya gecikti kürtaj olmak zorunda kaldım geçen ay bebeğimi kaybettim 35 gün sonrası hala regli olmayınca doktora gittim tarlusal verdi ve kanda gebelik bakıldı fakat yoktu bugün tarlusal bitti bana umud oldun açıkçası ben bu sırada hiç korunmadim ve bir gün arayla çok afedersin ama cinsel ilişki de bulundum halada korunmuyorum belirtilerini hatirliyosan yazarmisn benim şu anda göğüs ucu sizlamasi ve hassasiyet i var baya sistiler ilişki esnasında dün gece sağ kasıkta batma oldu baya ağrıdı hatta inşallah bende hamile kalmış olurum
İnşallah çok istiyorum benimde göğüs hassasiyetim çok var inşallah böle devam eder normalde uçları sizlamazdi bu ay uçları çok sızlıyorİnşallah hamilesindir canım. Benimde en belirgin belirtilerim göğüs hassasiyeti ve kaşık ağrısı . Sanki her an adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu
Benimde normalde olmazdı canım ama hem hassasiyet olmuştu hem de uçları belirginlesmisti. Ay hadi inşallah sen de hamilesindir Rabbim nasip etsin hayırlısıylaİnşallah çok istiyorum benimde göğüs hassasiyetim çok var inşallah böle devam eder normalde uçları sizlamazdi bu ay uçları çok sızlıyor
Yaa inşallah bunlar bebisten dolayı oluyodur canım. Dua edicem senin için. Beni de haberdar edersin merak ederimİnşallah canım azından bal damlıyoruçları benimde çok acıyor ve daha bı belirgin dik dik duruyor göğüs acisina mutlu oluyorum desem inanır mısın
Tarlusal içtikten sonra hamilelik yoksa 10 gün içinde adet oluyosun canım. Ama inşallah sen olmazsın . Yaz tabii kiiiEderim tabiki gün gün yazicam sana geçen her gün bı umud benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?