hamile iken yasmin kullanmak???

gisssem

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
24
0
16
Adana
arkadaşlar merhaba ilişki sonrası 2. gün yasmin kullanılmaya başlanırsa acaba bebeğe bir zararı olur mu?yani 21 gün sonrası yumurtalığı parçalıyor ya bu hap sonuçta...bu konuda bilgisi olan varsa ve bunu benimle paylaşırsa çok sevinirim...

yasmın neden kullanacaksınız onu anlayamadım..hamılesınız sonucta..

ben kullanmıyorum canım eltim başlamış ama hamile olma ihtimali de var...ben bırak dedim bebeğe zararı olur dedim düşük felan olur mazallah dedim...şimdi bıraksa sorun olur zaten bu hap bildiğim kadarıyla öyle pat diye bırakılmıyor...kafamız karışık yani... :S

canım yasmine adetli başlanır ve hamileyse hemen bıraksın

yasmin ve benzeri doğum kontrol hapına ilk kez başlanacaksa,ilk hap adetin birinci günü içilir ve sonra ki günlerde de diğer haplar düzenli alınır. kutu bitince 7 günlük bir ara dönem vardır,hapsız dönem.bu ara dönemde adet başlar,7 günün sonunda adet bitmemiş olsa bile yeni kutuya başlanır. eğer kuzeniniz bu şekilde başlamadıysa ve hamile olma ihtimali varsa hemen bıraksın. benim kuzenim henüz evli değilken, ilişki sonrası içmiş bu hapları ,düğününde 2 aylık hamileydi ve 17 yaşındaydı :) ben de bu ay başlamam gereken zamandan 2 gün geç başladım,4-5 düzenli içtim .sonrasında şehir dışına çıkarken haplarımı yanıma almayı unuttuğum ve yumurtlama günlerime denk geldiği için 4 gün içmeyince,buarada da eşimle yakınlaşmalarımız olunca :) kutuya devam etmedim. bugün adet olmam lazım ,bakalım ne olacak :)

yasmin ve benzeri doğum kontrol hapına ilk kez başlanacaksa,ilk hap adetin birinci günü içilir ve sonra ki günlerde de diğer haplar düzenli alınır. kutu bitince 7 günlük bir ara dönem vardır,hapsız dönem.bu ara dönemde adet başlar,7 günün sonunda adet bitmemiş olsa bile yeni kutuya başlanır. eğer kuzeniniz bu şekilde başlamadıysa ve hamile olma ihtimali varsa hemen bıraksın. benim kuzenim henüz evli değilken, ilişki sonrası içmiş bu hapları ,düğününde 2 aylık hamileydi ve 17 yaşındaydı :) ben de bu ay başlamam gereken zamandan 2 gün geç başladım,4-5 düzenli içtim .sonrasında şehir dışına çıkarken haplarımı yanıma almayı unuttuğum ve yumurtlama günlerime denk geldiği için 4 gün içmeyince,buarada da eşimle yakınlaşmalarımız olunca :) kutuya devam etmedim. bugün adet olmam lazım ,bakalım ne olacak :)

kuzenim değil benim eltim...kafam karıştı iyice birisi demişki hemen bıraksın siz de diyorsunuz ki(anlattığınız hikayeden bu anlaşılıyor) bir şey olmaz...bende konuşup kızın kafasını karıştırmıyım daha fazla...olursa olur olmazsa olmaz Allahın bileceği iş bundan sonrası...yardımcı olanlara teşekkür ediyorum...

Back
X