Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende 8,5 hamileyim tutmak istiyorum ama pek mümkün değil gibi.Dr a sor canm. Hamilelikte mecbur degil oruc tutmak ama tutan tutuyo tutmayan tutmuyo bu kisilerin kendi tercihi ve dr onerisi oldugu icin degisebiliyo.
Bende 5. Ayima giriyorm tutmak istiyorm ama cok aciktigim icin kendimede guvenemiyorm. Ac kalip yemegi gec yedigimde karin agrisindan duramiyorum. Nasil olcak blmiyorum. 1 gun bari tutsak diyorm. Dr a sorcam haftaya bendekızlar bende 8,5 hamileyim tutmak istiyorum ama pek mümkün değil gibi.ne yapmalıyım sizce
bende yarın soruyum ama büyük ihtimal izin vermez. doğum sonrası tutacaz artık❤♡❤♡❤♡Bende 5. Ayima giriyorm tutmak istiyorm ama cok aciktigim icin kendimede guvenemiyorm. Ac kalip yemegi gec yedigimde karin agrisindan duramiyorum. Nasil olcak blmiyorum. 1 gun bari tutsak diyorm. Dr a sorcam haftaya bende
ben de tutmak istiyorum ama tutabilir miyim bilmiorumbende yarın soruyum ama büyük ihtimal izin vermez. doğum sonrası tutacaz artık❤♡❤♡❤♡
tatlım bence tutma ne olur ne olmaz sıvı tüketimin yüksek olmalı ❤♡❤♡❤♡bide sen çalışıyorsun. bence doğumdan sonra tut❤♡❤♡❤♡ben de tutmak istiyorum ama tutabilir miyim bilmiorum![]()
sen ne yapıcan ? ya bi gün deneyim diorum yinetatlım bence tutma ne olur ne olmaz sıvı tüketimin yüksek olmalı ❤♡❤♡❤♡bide sen çalışıyorsun. bence doğumdan sonra tut❤♡❤♡❤♡
ben tutmayı çok istiyorum ama yarın doktoruma soracağım büyük ihtimal tutma diyecektir.sen ne yapıcan ? ya bi gün deneyim diorum yine
doğru sölüosun aslında kuşumben tutmayı çok istiyorum ama yarın doktoruma soracağım büyük ihtimal tutma diyecektir.bence deneme bile tatlım. sonuçta biz keyfi olarak tutmamazlık etmiyoruz . bence doğumdan sonra tut tatlım❤♡❤♡❤♡
Geri dönüş yapar mısınız?benimde aklımda olan bir soruydu henüz çok yeni benimde bugün kontrolde soracağım doktora ne diyecek bakalım?
Sizin bebiş kac haftalık. Bende tukmak istiyorum ama....sen ne yapıcan ? ya bi gün deneyim diorum yine