Hamile ilken ORUÇ tutulur mu?

ilk aylar bebek yediklerinden değil senden beslendiği için tutulur diye biliyorum canım. sen yine de doktoruna bi sor riskli bir durumun yoksa neden tutulmasın.

Dr a sor canm. Hamilelikte mecbur degil oruc tutmak ama tutan tutuyo tutmayan tutmuyo bu kisilerin kendi tercihi ve dr onerisi oldugu icin degisebiliyo.

kızlar bende 8,5 hamileyim tutmak istiyorum ama pek mümkün değil gibi. :KK43: ne yapmalıyım sizce
Bende 5. Ayima giriyorm tutmak istiyorm ama cok aciktigim icin kendimede guvenemiyorm. Ac kalip yemegi gec yedigimde karin agrisindan duramiyorum. Nasil olcak blmiyorum. 1 gun bari tutsak diyorm. Dr a sorcam haftaya bende

Bende 5. Ayima giriyorm tutmak istiyorm ama cok aciktigim icin kendimede guvenemiyorm. Ac kalip yemegi gec yedigimde karin agrisindan duramiyorum. Nasil olcak blmiyorum. 1 gun bari tutsak diyorm. Dr a sorcam haftaya bende
bende yarın soruyum ama büyük ihtimal izin vermez. doğum sonrası tutacaz artık❤♡❤♡❤♡

zaten hamilelere farz değil oruç tutmak diye biliyorum. tutan anneler de var ama yaz aylarında daha çok sıvı tüketmemiz gerekiyor hem de onun aç kalmasına gönlüm razı olmaz benim :KK43: ben tutmucam bu yıl :KK51:Rabbim nasip ederse seneye inşallah :KK68:

3 aydan sonra bebek sizin yedikelrinizden besleniyor. Bu yüzden tutmasak daha iyi ben tutmuycam. Hem su kaybi hem yemeksiz. Kendime güvenmiyorum zaten vücudum da direncli degil.
Doktorumda sürekli yiyeceksin tansiyonun cok çabuk düşer bayılırsın yemezsen sen kendini iyi hissedersin ama bebek senin vücudundan suan aliyor herşeyi besleneceksin dedi.
Doktora sormak lazım ama onereceklerini sanmam

benimde aklımda olan bir soruydu henüz çok yeni benimde bugün kontrolde soracağım doktora ne diyecek bakalım?

Bi abla 7-8 aylık hamileyken tuttu. Ama ne kadar dogru irsey yaptı bılemem

Dr uma sordum tutabilir miyim diye. Sence seni yaratan bu halde oruç olmana sevap verir mi bebeğinin yediklerine ihtiyacı var dedi. Zaten tutabilecek halim de yoktu bedensel olarak nedense bi sormak istedim cevabımı aldım. Gerçekten havalar çok sıcak günler çok uzun bi hamile için en önemli şey su . Günde 3.5 litre içiyoruz içmek zorundayız. Kendinizi zorlamayın bu ibadetten çıkar kendine ve bebeğine yaptığın işkenceye döner.

ben tutmayı çok istiyorum ama yarın doktoruma soracağım büyük ihtimal tutma diyecektir. :KK43: bence deneme bile tatlım. sonuçta biz keyfi olarak tutmamazlık etmiyoruz . bence doğumdan sonra tut tatlım❤♡❤♡❤♡
doğru sölüosun aslında kuşum :KK200::KK200:

Yedikten sonra pert olmasam tutarim ama fena oluyorum 5 ayima giricem ramazanda :(

Back
X