hamile kadınla aşık atan kv

Konu gereksiz uzamış.
Niye küpe alıyor yatak almıyor dediğinde "ben hiçbir şey istemiyorum ne annem ne de sen birşey almak zorunda değilsin" deseydin ya.
Kimse çocuğuna yatak, araba almak zorunda değil.
Aynen katılıyorum. Sizin araba teklifiniz çok itici durmuş. Çocuk sizin ve torunu da olsa, kimse eksikleri tamamlamak zorunda değil.

İyi de annen yatak alsın diyene yatağı var sen araba al denmez

Bakın hamilesiniz ama beklentinizi düşürün

Genel geçer muhabbette annem küpe de alır başka şeyde onun hediyesini ben sorgulayamam hediye bu konuşmak bize düşmez demek varken uzatmışsınız

Sonrası da çirkinleşmiş

Adak vs de Kv neden biliyor her haltı

Ayrıca da ben gerekliliğini vs bilmem de adak dediğiniz maksimum 500 tl dir

bunu ayıramıyorsanız da bütçenizi iyi düzenlemeniz lazım Bebek geliyor ve Kv den falan yardım olmayacak bu net

annemm bi sürü kıyafet aldı sende bebek arabası al dediğinde ipler kopmuş
şu bi gerçekki kv arıza çıkarmak için aramış zaten seni
sende ona malzemeyi vermişssin
kimse torunu da olsa bişey almak mecburiyetinde değildir
içinden gelir alır o ayrı
ama zaten kadın annenize gıcıklanmış siz üstüne anneniizin küpe aldığını kıyafetler aldığını söyleyerek
kv nizin daha da ezilmesine neden olmuşssunuz
kadının zaten psikolojik sıkıntıları var belli ki onla aşık atmaya ne gerekvar
kendini gereksiz üzmüşsün

Madem böyle bi kadına niye sen de sunu al diye söylüyorsun?
Ben de hiç hoşlanmam sipariş verilmesinden.
Sanki onları yarıştırıyor gibi yapan sensin.
Ne alayım diye sorsaydı söylerdin.

Biraz mesafeyi koru artık.
Ağır sinir hastası diyorsun, ona da yazık sana da.

İlla her şeyinizi, kaynananıza anlatmak zorunda değilsiniz. ne yapıyorsun, yapacaksın diyorsa, anne işlerin var diyebilirsin. En ayrıntısına kadar anlatmak hiç de hoş değil...
Kadın zaten psikolojik hasta.. Çok muhattap olma, sözlerini ciddiye alma.. Ve beklentini düşür.. Çocuk doğurmasını bilen, beşiğini de, arabasını da alsın bir zahmet..

insan torununa alacagi seyden korkarmi cumlesi cok zoruna gitmistir bence ve orda olayi nankorluge getirmistir kv deler torun konusunda bile kendi yaptiklarinin on planda olmasini ister diger tarafin yaptigida fazla olunca icten ice kiskanclik oluyor galiba dogru demiyorum ama artik kaliplasmis belli seyler vardir ve herkezde bunlari bilir bosuna dillendirip tatsizlik olmasinin bir anlami yokki esinizde kusmesi felan hic hos degil bence tartisabilir kizabilir haksiz oldugunu soyler birdaha olmasini istemiyorum der ama sonra yine gider yanina oturur ustelik kadin hastaymis hayat kisa kimsenin arkasindan omur boyu vicdan azabi yasamaya degmez

11 yilin vermis oldugu tecrübe ile nereye gittigimi asla soylemem gecistiririm.. Islerim var vs vs vs..
Ben de hamileyken kaynanamla tartismistim o da anneannemin aldigi battaniyeye laf etmisti ama ben ona sizde şunu alin vs demedim.. Alan da almayanda saolsun dedim bu lafta kinaye aradi isler uzadi sonra doğuma kadar konuşmadım ayni binada evime adim atmadi.. Ben de konuşmadım asla dogumda hastaneye geldi vs simdi hep mesafeliyiz.. O sozler asla unutulmuyor ama eşinin annesi nihayette mesafeli de olsa konusmak durumunda kaliyorsun..
Cok yakin arkadasim kaynanasi ile küstü yillarca sonra kadin öldü ve o cok iyi eş canavara dönüştü eşine karşı.. Boşandılar..
O yuzden suan bi sure kafani dinle ama mesafeni koruyarak konuş az da olsa..

Yanlışı sende şunu bunu al diyerek yapmışsın. Annemin ne alacağı seni ilgilendirmez deyip telefonu kapatsaydın kendini bu kadar üzmemiş olurdun.
evet ama bukadar abartacağını bilerek demedim şakasına söyledim ve ayrıca insan mutlu olur torunu ile ilgili birşey alındığında yada sözü geçtiğinde

Back
X